2009-03-10

Παραμένει δέσμιος ο Μασλαρινός

Η περιπέτεια του Γιώργου Μασλαρινού στην Θεσσαλονίκη συνεχίζεται και φέτος. Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβόμενων Καλαθοσφαιριστών από πέρσι είχε ενημερώσει για τα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο έμπειρος παίκτης με την ομάδα του ICBS.

Ο Μασλαρινός ουσιαστικά παραμένει δέσμιος της ομάδας και της καθυστέρησης των αρμόδιων οργάνων να βγάλουν γρήγορα τις αποφάσεις με αποτέλεσμα να μην μπορεί να παίξει μπάσκετ.

Ο Γιώργος Μασλαρινός μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΠΣΑΚ για την περίπτωση σου τονίζοντας:

 

«Από την πρώτη συγκέντρωση της ομάδας φέτος έχουν ξεκινήσει τα μεγάλα μου προβλήματα. Ο προπονητής μου μόλις με είδε στο γήπεδο ζήτησε από όλους τους παίκτες να αποχωρήσουν. Εν συνεχεία εγώ ως είχα υποχρέωση έδινα το παρόν στις  προπονήσεις της ομάδας, αλλά εκείνος δεν με άφηνε να προπονηθώ και με έστελνε στα αποδυτήρια. Εγώ αναγκάστηκα να κάνω καταγγελία και πρωτοβάθμια δικαιώθηκα. Στην συνέχεια η ομάδα έκανε έφεση στην δευτεροβάθμια επιτροπή της οποίας περιμένω την απόφαση. Η ομάδα μού έχει δώσει χαρτί το οποίο έχω στα χέρια μου που γράφει: "ή φεύγεις χωρίς αποζημίωση ή παραμένεις στην ομάδα με μείωση αποδοχών κατά 50%". Εγώ αναγκάστηκα να κάνω καταγγελία αλλά πλέον θα ακολουθήσει και αγωγή στα πολιτικά δικαστήρια. Θέλω να ευχαριστήσω τον ΠΣΑΚ μέσα από την καρδιά μου γιατί την ώρα που εγώ καθόμουν στα αποδυτήρια παροπλισμένος εκείνοι με στήριξαν αναδεικνύοντας και το πρόβλημα μου».