2009-01-12

Πίνακες οφειλών Α2 Εθνικής Κατηγορίας

12/01/2008

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβόμενων Καλαθοσφαιριστών σε συνέχεια της έρευνας που πραγματοποιεί αναφορικά με τις οφειλές των ομάδων προς τους αθλητές τους, δημοσιοποιεί σήμερα (12/1) τη λίστα που αφορά την Α2 Εθνική Κατηγορία. Είναι γεγονός πως η κατάσταση είναι βελτιωμένη σε σχέση με τον περσινό Ιανουάριο, ωστόσο με προβληματισμό διαπιστώνουμε πως υπάρχουν πολλοί συνάδελφοι μας, οι οποίοι δε λαμβάνουν τα δεδουλευμένα τους παρά του ότι είναι απόλυτα συνεπείς προς τις ομάδες τους. Ελπίζουμε η έλευση του νέου έτους να βελτιώσει τις συνθήκες και να πάψουμε να ασχολούμαστε με πίνακες οφειλών. Μέχρι να γίνει αυτό ο ΠΣΑΚ δεν πρόκειται να σταματήσει να ερευνά το ζήτημα μείζονος σημασίας που ταλανίζει το άθλημα.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ Α2

ΕΧΟΥΝ  ΠΛΗΡΩΘΕΙ 2 1/2 ΜΗΝΕΣ

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΩΝ

« « «

Σημειώνουμε ότι για διάφορους ειδικούς λόγους κάθε φορά υπάρχουν ελάχιστες εξαιρέσεις αθλητών που εργάζονται στις ομάδες που έχουν οφειλές στους οποίους οφείλονται λιγότεροι μήνες ή καθόλου από τους συναδέλφους τους. Είμαστε στη διάθεση των μελών ή οποιουδήποτε άλλου ενδιαφερομένου για περαιτέρω πληροφορίες. Στις ομάδες που έχουν οφειλές οι περισσότεροι κοινοτικοί αθλητές είναι πληρωμένοι.