2018-06-20

Α. Πεδουλάκης: "Ίσως στο μέλλον να μιλάμε όλοι για κάποιους απο τους συμμετέχοντες στα τουρνουά"

Την ευκαιρία να γνωρίσουν πολλά απο τα μεγαλύτερα αστέρια του ελληνικού μπασκετ αλλα και τον Αργύρη Πεδουλάκη, θα εχουν οι συμμετέχοντες στο τουρνουά 3ΟΝ3 "Τάπα στη βία και το ρατσισμό", που θα διεξαχθεί το ερχόμενο Σαββατοκύριακο (23 & 24 Ιουνίου) στο Δήμο Ελευσίνας (Μαγούλα).

 

Οι συμμετέχοντες θα εχουν επίσης τη δυνατότητα να τεθούν αντιμέτωποι με τους επαγγελματίες καλαθοσφαιριστές, τους οποίους παρακολουθούν συνήθως απο την τηλεόραση και τις εξέδρες των γηπέδων, ενώ θα ακούσουν και τις χρήσιμες συμβουλές του πρώην προπονητή του Παναθηναϊκού και νυν του Περιστερίου.

 

"Κάθε αθλητική εκδήλωση είναι πολυ σημαντική διότι έρχεται νέος κόσμος στο χώρο και ιδιαίτερα στο μπασκετ. Ειμαι πολυ χαρούμενος που θα βρεθώ κι εγώ στο τουρνουά αυτό. Η προσπάθεια που γίνεται απο όλους τους φορείς, όλους τους διοργανωτές, είναι μεγάλη. Ίσως στο μέλλον να μιλάμε όλοι για κάποιους απο τους συμμετέχοντες. Όλοι στο δρόμο ξεκίνησαν να παίζουν άλλωστε. Εύχομαι να μεγαλώσει κι άλλο αυτός ο θεσμός και του χρόνου να γίνει σε περισσότερες πόλεις, καταρρίπτοντας το εφετινό ρεκόρ", δήλωσε ο Αργύρης Πεδουλάκης.

 

Οι εγγραφές συνεχίζονται και όσοι επιθυμούν να πάρουν μέρος, μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στη φόρμα εγγραφής που βρίσκεται στην επίσημη ιστοσελίδα του ΠΣΑΚ: http://www.psak.gr/forma-eggrafis-3on3.html

 

Στο καλεντάρι υπάρχουν ακόμη τρεις πόλεις που θα φιλοξενήσουν εφέτος τουρνουά και είναι οι εξής:

 

Ελευσίνα (23 & 24 Ιουνίου) - ΗΡΩΩΝ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΜΑΓΟΥΛΑ

Γαλάτσι (30 Ιουνίου & 1 Ιουλίου) - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ

Λ.ΒΕΪΚΟΥ - ΕΝΑΝΤΙ ΑΛΣΟΥΣ ΒΕΪΚΟΥ

Χανιά (7 & 8 Ιουλίου) - ΠΑΡΚΟ ΑΓΙΩΝ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ