2018-04-01

Α. Τσάμης:"Δεν σκεφτόμαστε απο τώρα τα πλέι οφ"

Σημαντική νίκη που τον διατηρεί σε απόσταση ασφαλείας απο τον τρίτο Ηρακλή πήρε ο Χολαργός απέναντι στον Δούκα.

 

Εκ των πρωταγωνιστών ήταν ο Άγγελος Τσάμης, ο οποίος μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΠΣΑΚ.

Άγγελε, θεωρείς πως κόντρα στον Δούκα, πραγματοποιήσατε την καλύτερη εφετινή σας εμφάνιση;

 

"Όχι, νομιζω ότι δεν ήμασταν καλοί, πέρα απο το πρώτο δεκάλεπτο που δείξαμε συγκέντρωση, στα υπόλοιπα δεν παίξαμε καλά. Φάνηκε σαν να μην σκεφτόμαστε το συγκεκριμένο παιχνίδι, κάτι το οποίο δεν ισχύει. Δεχθήκαμε αρκετούς πόντους, έστω κι αν πετύχαμε πολλούς".

 

Πλησιάζουν τα πλέι οφ ανόδου. Πιστεύεις πως είστε στο επιθυμητό επίπεδο, ενόψει των κρίσιμων αυτών αγώνων;

 

"Δεν σκεφτόμαστε απο τώρα τα πλέι οφ. Κάθε εβδομάδα πρέπει να παρουσιαζόμαστε καλύτεροι. Έχουμε σημαντικά παιχνίδια μπροστά μας. Χρειαζόμαστε βελτίωση, διάρκεια στο παιχνίδι μας και να μην χαλαρώνουμε διότι κάθε λάθος θα το πληρώνουμε".

 

Την επόμενη αγωνιστική, έχετε το ντέρμπι με το Περιστέρι. Ανεξάρτητα απο τη νίκη που θα κυνηγήσετε, σας δίνει επιπλέον κίνητρο το γεγονός, ότι είναι αήττητοι;

 

"Σαφέστατα και είναι ένα επιπλέον κίνητρο. Το Περιστέρι έχει αποδείξει ότι είναι ένα επίπεδο πάνω απο τις υπόλοιπες ομάδες. Θελουμε να αποδείξουμε ότι κι εμείς διαθέτουμε καλή ομάδα και ότι δικαιολογημένα βρισκόμαστε στη δεύτερη θέση. Είναι σημαντικό παιχνίδι, όπως και το επόμενο με τον Ηρακλη που θελουμε τη νίκη, η οποία θα μας βοηθήσει βαθμολογικά".