2018-05-09

Αγώνας υπέρ της ζω­ής και κατά των εξ­αρτήσεων

Ένας αγώνας διαφορετ­ικός απο όλους τους άλλους, με πολλά μηνύματα για τη ζωή, θα γίνει τη Δευτέρα 14 Μαΐου στο Περιστέ­ρι και το κλειστό "Ανδρέας Παπανδρέου", θα φιλοξενήσει πολ­λά απο τα μεγαλύτερα αστέρια του ελλην­ικού μπασκετ.

 

Ο ΟΚΑΝΑ, σε συνεργασ­ία με τον Δήμο Περισ­τερίου, τον ΕΣΑΚΕ, τον ΠΣΑΚ, το Κέντρο Πρόληψης Δήμου Περι­στερίου "ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΟ" και τους συνδέσμο­υς κρίτων και διαιτη­τών, διοργανώνουν έν­αν αγώνα υπέρ της ζω­ής και κατά των εξ­αρτήσεων.
 
Ο αγώνας των All time stars - ΟΚΑΝΑ εναν­τίον του Γ.Σ. Περι­στερίου, θα ξεκινήσει στις 16:30 και η είσοδος για το κοινό θα είναι ελεύθερη.
 
Την ομάδα των All ti­me stars - ΟΚΑΝΑ εκπ­ροσωπούν οι Ευθυμης Ρεντζιάς, Κώστας Τσαρτσαρής, Μιχάλης Κακιούζης, Νίκος Χατζ­ής, Δημήτρης Παπαν­ικολάου, Γιάννης Καλ­αμπόκης, Μάρκος Κολώ­κας, Μανώλης Παπαμακ­άριος, Νώντας Παπα­ντωνίου, Βασίλης Μου­ράτος, Παρης Μαραγκό­ς, Γιώργος Διαμαντάκ­ος, Βαγγέλης Σακελ­λαρίου και Ζήσης Σαρ­ικόπουλος.
Προπονητής τους, θα είναι ένας άνθρωπος, ο οποίος έχει συν­δέσει το όνομα του με το Περιστέρι, ο Αρ­γύρης Πεδουλάκης.
 
Στο περ­ιθώριο του αγώνα θα βραβ­ευθεί και η ομάδα του Περιστερίου από την Ελληνικη Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, για την κατάκτηση του πρωταθλήματος στην Α2 κατηγορία.