2018-02-09

Αθλητές στα γήπεδα του μπάσκετ - Πρωταθλητές στο στίβο της ζωής

Το... τζάμπολ του ΕΚΟ All Star Game '18 στην Πάτρα, έγινε απο σήμερα Παρασκευή κι εκτός απο το σεμινάριο προπονητών, πραγματοποιήθηκε και μια πολύ σημαντική ομιλία, απο τον Σύμβουλο εκπαίδευσης του ΠΣΑΚ Γαργαλιάνο Δημήτριο, στον ξενώνα φιλοξενίας φοιτητών (ίδρυμα Δημητρίου και Λιλης Σταυροπούλου).

Ο αναπληρωτής καθηγητής του ΤΕΦΑΑ, μίλησε σε νεαρούς αθλητές, για τη διπλή τους καριέρα, το γνωστό πλέον σε όλους τους Έλληνες καλαθοσφαιριστές Dual Career.

 

Αναφέρθηκε τις δυσκολίες των αθλητών, τόσο κατά τη διάρκεια της καριέρας τους, όσο και μετά την ολοκλήρωση της, για την απόφαση τους να εγκαταλείψουν την ενεργό δράση και κυρίως τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

 

Μετα την ολοκλήρωση της ομιλίας του, ο κύριος Γαργαλιάνος, τιμήθηκε απο τους διοργανωτές του ΕΚΟ All Star Game '18. Την πλακέτα, έδωσε ο πρόεδρος του Πανελλήνιου Συνδέσμου Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών Μανώλης Παπαμακάριος. 

 

Στην εκδήλωση βρέθηκαν επίσης ο πρόεδρος της ΚΑΕ Προμηθέας Πατρών Χρήστος Μήλας και ο Γενικός Διευθυντής του ΠΣΑΚ Κώστας Αλεξανδρίδης.

 

3 on 3 Streetball
EKO ALL STAR GAME 2019