2018-05-17

Αύριο η συνέντευξη τύπου για τα 3ΟΝ3 παρουσία του Γιώργου Βασιλειάδη

Λιγοτερο απο ένα 24ωρο απομένει για τη συνέντευξη τύπου ενόψει των εφετινών τουρνουά 3ΟΝ3 "Τάπα στη βία και το ρατσισμό".

Αύριο Παρασκευή λοιπόν και ώρα 12η μεσημβρινή, θα πραγματοποιηθεί η συνέντευξη τύπου, στην αίθουσα 101 της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, παρουσία του Υφυπουργού Αθλητισμού κυριου Βασιλειάδη.

Τα τουρνουά διοργανώνουν ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών, η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, ο ΕΣΑΚΕ, οι τοπικοί Δήμοι, οι τοπικές ενώσεις σωματείων καλαθοσφαίρισης, η περιφέρεια Κρήτης και οι σύνδεσμοι κριτών και διαιτητών, με συμπαίκτη τη Γ.Γ.Α, αφού οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν υπό την αιγίδα της.

Για μια ακόμη χρονια, θα συγκεντρώνονται τρόφιμα για το κοινωνικά συσσίτια και κοινωνικά παντοπωλεία των Δήμων, προκειμένου να μοιραστούν χαμόγελα σε ανθρώπους που εχουν πραγματικά ανάγκη.

Οι έξι πόλεις που θα φιλοξενήσουν εφέτος τουρνουά είναι οι εξής:

Θεσσαλονίκη (26 & 27 Μαϊου) - ΠΛΑΚΟΣΤΡΩΤΟ ΠΑΡΑΛΙΑΣ