2018-07-04

Αύριο Πέμπτη η συνέντευξη τύπου για το 3ΟΝ3 στα Χανια

Τρία 24ωρα μας χωρίζουν απο την έναρξη του τουρνουά 3ΟΝ3 στα Χανια, το οποίο διοργανώνουν, ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών, η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, ο ΕΣΑΚΕ, ο Δήμος Χανίων, η ΕΚΑΣΚ, η περιφέρεια Κρήτης και η Γ.Γ.Α, με τους αγώνες να γίνονται υπό την αιγίδα της.

Αύριο Πέμπτη 5 Ιουλίου και ώρα 11:00 π.μ, θα πραγματοποιηθεί στο κλειστό του Κλαδισού η καθιερωμένη συνέντευξη τύπου, ενώ την Παρασκευή 6 Ιουλίου και ώρα 19:00, θα γίνει ουσιαστικά η πρώτη γνωριμία των καλαθοσφαιριστών με τον κόσμο, στο ξεχωριστό event που θα λάβει χώρα στο πάρκινγκ του Σούπερ Μάρκετ ΣΥΝΚΑ στους Αγίους Αποστόλους.

Οι αθλητές που θα πάρουν μέρος στο τουρνουά "Τάπα στη βία και το ρατσισμό" των Χανίων, είναι οι διεθνείς Λίνος Χρυσικόπουλος, Χρήστος Σαλούστρος, Νίκος Γκίκας, καθώς και οι Παρης Μαραγκός, Νίκος Βούλγαρης, Νώντας Παπαντωνίου, Γιώργος Διαμαντάκος, Γιάννης Κουζελογλου και φυσικά ο Ανδρέας Γλυνιαδάκης, ο οποίος θα έχει και το ρόλο του οικοδεσπότη.

Στο τουρνουά θα βρεθεί και ο Χανιώτης προπονητής Γιώργος Καλαφατάκης, ο οποίος θα μιλήσει στους συμμετέχοντες.

Οι εγγραφές για το τουρνουά των Χανίων συνεχιζονται και όσοι επιθυμούν να πάρουν μέρος, μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στη φόρμα εγγραφής που βρίσκεται στην επίσημη ιστοσελίδα του ΠΣΑΚ: http://www.psak.gr/forma-eggrafis-3on3.html