2018-01-28

Β. Καββαδάς: "Στην ΑΕΚ παίζει ο ένας για τον άλλον"

Η ΑΕΚ απέδρασε απο τα Τρίκαλα και ο παίκτης που ξεχώρισε, ήταν ο Βασίλης Καββαδάς, ο οποίος μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΠΣΑΚ.

Βασίλη, στα Τρίκαλα είχατε διάρκεια στην απόδοση σας, ένα στοιχείο, το οποίο δεν το έχετε δείξει στα περισσότερα παιχνίδια σας. Που οφείλεται;

 

"Είχαμε διάρκεια στην απόδοση μας και ήμασταν αρκετά καλοί στο δεύτερο ημίχρονο, ιδιαίτερα στην τελευταία περίοδο. Εγώ ένιωσα ότι ήμασταν πιο ομάδα. Είμαστε μια παρέα και παίζει ο ένας για τον άλλον. Αυτό πρέπει να το επιδιώκουμε σε κάθε παιχνίδι. Ήταν ένα σημαντικό διπλό, απέναντι σε μια ομάδα, η οποία κυνηγάει σε κάθε ματς τη νίκη".

 

Με το χέρι στην καρδιά, σκέφτεστε τον τελικό του κυπέλλου;

 

"Δεν θέλω να λέω ψέμματα, σίγουρα όλοι τον σκέφτονται. Όμως, όταν έρχεται το επόμενο παιχνίδι, τον ξεχνάμε και είμαστε συγκεντρωμένοι στον αντίπαλο που έχουμε απέναντι μας".

 

Τώρα ακολουθούν δυο δύσκολα παιχνίδια με Ολίμπια και Άρη...

 

"Το ματς της Τρίτης είναι κομβικό. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι διότι είναι δύσκολο παιχνίδι, η Ολίμπια είναι πολυ καλή ομάδα. Απο εκεί και πέρα, όταν τελειώσει ο αγώνας της Τρίτης, τότε θα αρχίσουμε να σκεφτόμαστε τον Άρη".