2019-06-18

Δ. Μαυροειδής: "Οι συμμετοχές στο Γαλάτσι θα ξεπεράσουν κάθε προηγούμενο

Την πεποίθηση του, πως εφέτος στο Γαλάτσι θα πραγματοποιηθεί ένα απο τα καλύτερα τουρνουά "Τάπα στη βία και το ρατσισμό", εξέφρασε ο Δημήτρης Μαυροειδής.

Ο διεθνής καλαθοσφαιριστής και αντιπρόεδρος του Πανελλήνιου Συνδέσμου Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών, δήλωσε: "Τουρνουά 3ΟΝ3 και Γαλάτσι, πάνε πλέον μαζί. Ο Δήμος έχει επενδύσει πολλά στον αθλητισμό και ιδιαίτερα στο μπασκετ και δεν είναι τυχαίο το γεγονός, πως κάθε χρόνο, οι επαγγελματίες καλαθοσφαιριστές επισκέπτονται το Γαλάτσι και παίζουν μπασκετ με τους συμμετέχοντες. Αυτό μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε. Ειμαι σίγουρος πως αυτό το Σαββατοκύριακο, οι συμμετοχές θα ξεπεράσουν κάθε προηγούμενο και ο κόσμος θα το διασκεδάσει και πάλι".

Συμπαίκτες του ΠΣΑΚ εφέτος στη διεξαγωγή των 3Χ3, τα οποία θα γίνουν για μια ακόμη φορά υπό την αιγίδα της ΓΓΑ, θα είναι η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, ο ΕΣΑΚΕ, οι κατά τόπους Δήμοι, οι τοπικές Ενώσεις (ΕΣΚΑ, ΕΣΚΑΝΑ, ΕΚΑΣΚ), οι σύνδεσμοι κριτών και διαιτητών, η ΧΑΝΘ και ο ΟΣΕΚΑ.

Οι εγγραφές συνεχιζονται και για να δηλώσετε συμμετοχή, θα πρέπει να επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα του Συνδέσμου μας (www.psak.gr) και να συμπληρώσετε τα στοιχεία σας στη φόρμα που θα δείτε στην πρώτη σελίδα.

Να υπενθυμίσουμε, ότι οι συμμετοχές είναι ΔΩΡΕΑΝ και μπορεί να πάρει μέρος όποιος επιθυμεί.