2017-12-10

Δ. Τσαλδάρης: "Αν είμαστε συνεπείς θα βρεθούμε στα πλέι οφ της ανόδου"

Πολύ μεγάλη νίκη που τη βάζει σε τροχιά ανόδου πανηγύρισε η Δόξα Λευκάδας επι του Ηρακλή και ενας εκ των πρωταγωνιστών για τους Επτανήσιους, ο Δημήτρης Τσαλδάρης, μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΠΣΑΚ.

Δημήτρη, το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο σχεδόν σε όλη τη διάρκεια. Ποιες λεπτομέρειες σας έδωσαν τη νίκη;

 

"Θέλαμε παρά πολυ τη νίκη και θεωρώ ότι μέτρησε η επιθυμία. Στη ζυγαριά η επιθυμία μας για τη νίκη, ήταν μεγαλύτερη απο ότι του Ηρακλή". 

 

Θεωρείς ότι στο φινάλε θα είστε ανάμεσα στις ομάδες που θα παλέψουν για την άνοδο;

 

"Το πρωτάθλημα είναι μια σειρά παιχνιδιών με αμφίρροπα αποτελέσματα και κάτι τέτοιο είναι πολυ δύσκολο να το πούμε διότι μια νίκη ή μια ήττα, μπορεί να σου αλλάξει τον προγραμματισμό. Εμείς θελουμε να είμαστε συνεπείς κάθε Σάββατο κι αν το καταφέρουμε αυτό, πιστεύω ότι θα είμαστε ανάμεσα στις ομάδες που θα μπουν στα πλέι οφ".

 

Τώρα ακολουθεί το εντός έδρας παιχνίδι με το Μαρούσι. Δίνεις τον τίτλο του φαβορί στην ομάδα σου;

 

"Σαν γηπεδούχοι, πιστεύω πως έχουμε τον τίτλο του φαβορί. Είναι και η ψυχολογία μας ανεβασμένη μετά τη νίκη επι του Ηρακλή. Ολα αυτά όμως δεν σημαίνουν κάτι, είναι στα χαρτιά. Το Μαρούσι είναι μαχητική ομάδα και το απέδειξε και το προηγούμενο Σάββατο. Θα πρέπει να αποδείξουμε ότι είμαστε καλύτεροι μέσα στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου".