2019-04-10

Ε. Γαλατσόπουλος: "Αναπτύσσεται το μπασκετ απο τα τουρνουά"

Η προετοιμασία για τα εφετινά τουρνουά 3ΟΝ3 streetball "Τάπα στη βία και το ρατσισμό" συνεχίζεται και ο πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΣΑΚΕ Ευάγγελος Γαλατσόπουλος, στάθηκε στα μηνύματα που στέλνουν οι εκδηλώσεις αυτές, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην ανάπτυξη του μπασκετ.

«Ο ΕΣΑΚΕ συμμετέχει με ιδιαίτερη χαρά και ευχαρίστηση στην διοργάνωση των τουρνουά 3ON3 streetball «Τάπα στην Βία και στον Ρατσισμό», ενός θεσμού που αγαπήθηκε από τους μικρούς και μεγάλους φίλους του αθλήματος και συμπληρώνει 10 χρόνια ζωής. Σε αυτή την διαδρομή των 10 ετών τα τουρνουά 3ON3 streetball «Τάπα στη Βία και το Ρατσισμό» συνέβαλαν σημαντικά στην ανάπτυξη του αγαπημένου μας αθλήματος, δημιουργώντας νέους φίλους του μπάσκετ, ενώ παράλληλα μετέδωσαν στην ελληνική κοινωνία τα μεγάλης σπουδαιότητας μηνύματα εναντίον της βίας και του ρατσισμού. Συγχαίρουμε τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Αμοιβομένων Καλαθοσφαιριστών, την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαιρίσης, την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, του Δήμους και όλους του φορείς που συμμετέχουν στην διοργάνωση των τουρνουά 3ON3 streetball και δηλώνουμε ότι θέτουμε όλες μας τις δυνάμεις για την επιτυχία των φετινών εκδηλώσεων. Καλούμε, επίσης, όλους τους Δήμους και τις πόλεις της Ελλάδας να «αγκαλιάσουν» τα τουρνουά 3ON3 streetball "Τάπα στην Βία και στον Ρατσισμό"», δήλωσε ο πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΣΑΚΕ Ευάγγελος Γαλατσόπουλος.

Τα εφετινά τουρνουά, θα εχουν εορταστικό χαρακτήρα, λόγω της συμπλήρωσης των 100 χρόνων απο τη γέννηση του ελληνικού μπασκετ.

Συμπαίκτες του ΠΣΑΚ εφέτος στη διεξαγωγή των 3ΟΝ3 streetball, τα οποία θα γίνουν για μια ακόμη φορά υπό την αιγίδα της ΓΓΑ, θα είναι η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, ο ΕΣΑΚΕ, οι κατά τόπους Δήμοι, οι τοπικές Ενώσεις (ΕΚΑΣΘ, ΕΣΚΑ, ΕΣΚΑΝΑ, ΕΚΑΣΚ), οι σύνδεσμοι κριτών και διαιτητών, η ΧΑΝΘ και ο ΟΣΕΚΑ.

Οι πόλεις που θα φιλοξενήσουν τα εφετινά τουρνουά είναι:

11-12 Μαΐου - Θεσσαλονίκη

8-9 Ιουνίου - Χαϊδάρι

22-23 Ιουνίου - Γαλάτσι

29-30 Ελευσίνα (Μαγούλα)

6-7 Ιουλίου - Χάνια

Οι εγγραφές συνεχιζονται και για να δηλώσετε συμμετοχή, θα πρέπει να επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα του Συνδέσμου μας (www.psak.gr) και να συμπληρώσετε τα στοιχεία σας στη φόρμα που θα δείτε στην πρώτη σελίδα.

Να υπενθυμίσουμε, ότι οι συμμετοχές είναι ΔΩΡΕΑΝ και μπορεί να πάρει μέρος όποιος επιθυμεί.

Για μια ακόμη χρόνια θα συγκεντρωθούν τρόφιμα και φάρμακα, για τα κοινωνικά παντοπωλεία και φαρμακεία των παραπάνω Δήμων.