2018-05-29

Επόμενη στάση... Αχαρνές!

Πλώρη για τις Αχαρνές έβαλαν τα αστέρια του ελληνικού μπασκετ, ενόψει του δεύτερου τουρνουά 3ΟΝ3 "Τάπα στη βία και το ρατσισμό, το οποίο διοργανώνουν ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών, η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, ο ΕΣΑΚΕ, οι τοπικοί Δήμοι, οι τοπικές ενώσεις σωματείων καλαθοσφαίρισης, η περιφέρεια Κρήτης και οι σύνδεσμοι κριτών και διαιτητών, με συμπαίκτη τη Γ.Γ.Α, αφού οι αγώνες πραγματοποιούνται υπό την αιγίδα της.

Μετά το επιτυχημένο τουρνουά στη Θεσσαλονίκη λοιπόν, όλοι οι δρόμοι... οδηγούν στις Αχαρνές το άλλο Σαββατοκύριακο (9 & 10 Ιουνίου), με τους λάτρεις της πορτοκαλί θεάς, να εχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν διεθνείς καλαθοσφαιριστές και να παίξουν μαζί τους.

 

Στο καλεντάρι υπάρχουν ακόμη πέντε πόλεις που θα φιλοξενήσουν εφέτος τουρνουά και είναι οι εξής:

 

Αχαρνές (9 & 10 Ιουνίου) - ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΑΧΑΡΝΩΝ

Χαϊδαρι (16 & 17 Ιουνίου) - ΤΕΡΜΑ ΟΔΟΥ ΗΡΩΩΝ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ & 3ης ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

Ελευσίνα (23 & 24 Ιουνίου) - ΗΡΩΩΝ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΜΑΓΟΥΛΑ

Γαλάτσι (30 Ιουνίου & 1 Ιουλίου) - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ

Λ.ΒΕΪΚΟΥ - ΕΝΑΝΤΙ ΑΛΣΟΥΣ ΒΕΪΚΟΥ

Χανιά (7 & 8 Ιουλίου) - ΠΑΡΚΟ ΑΓΙΩΝ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ

 

Για μια ακόμη χρονια, συγκεντρώνονται τρόφιμα για το κοινωνικά συσσίτια και κοινωνικά παντοπωλεία των Δήμων, προκειμένου να μοιραστούν χαμόγελα σε ανθρώπους που εχουν πραγματικά ανάγκη. 

 

Οι εγγραφές για τα υπόλοιπα τουρνουά συνεχίζονται και όσοι επιθυμούν να πάρουν μέρος, μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στη φόρμα εγγραφής που βρίσκεται στην επίσημη ιστοσελίδα του ΠΣΑΚ: http://www.psak.gr/forma-eggrafis-3on3.html