2018-02-07

ΕΣΑΚΕ, ΠΣΑΚ και «PRAKSIS» μαζί στο ΕΚΟ All Star Game ‘18

Η αγάπη για τον αθλητισμό, το θέαμα και η γιορτή του μπάσκετ θα συμβαδίσουν για μία ακόμη φορά με την ανάγκη για υποστήριξη των συνανθρώπων μας που το έχουν ανάγκη.

 

Το ΕΚΟ All Star Game ‘18 είναι μια ευκαιρία για το ελληνικό μπάσκετ ώστε να γιορτάσει, να συγκεντρώσει τους κορυφαίους παίκτες της Stoiximan.gr Basket League στο ίδιο παρκέ και να προσφέρει ξεχωριστές στιγμές στο φίλαθλο κοινό. Είναι όμως ταυτόχρονα και μια ακόμη ευκαιρία να αναδείξει το κοινωνικό πρόσωπο του αθλητισμού αλλά και του ίδιου του μπάσκετ.

Ο ΕΣΑΚΕ και ο ΠΣΑΚ διοργανώνουν μια σειρά κοινωνικών ενεργειών σε συνεργασία με την ανεξάρτητη ανθρωπιστική οργάνωση «PRAKSIS» που σχεδιάζει και υλοποιεί προγράμματα κοινωνικής στήριξης και ιατρικής δράσης.

 

Ζητούμενο να προβληθεί αλλά παράλληλα και να υποστηριχθεί η δράση της από την οποία επωφελούνται συμπολίτες μας, άποροι, άστεγοι, ανασφάλιστοι, οικονομικοί μετανάστες, αιτούντες άσυλο, πρόσφυγες μα και ασυνόδευτα παιδιά κ.α.

 

*Το Σάββατο (10/2) στις 12:30 θα γίνει επίσκεψη του Mobile School στην εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στην Πλατεία Β. Γεωργίου Α’ της Πάτρας. Σε αυτήν θα γίνει διαγωνισμός βολών με τη συμμετοχή παικτών και παιδιών και παράλληλα θα γίνεται ενημέρωση πολιτών από εκπροσώπους της «PRAKSIS».

 

*Στη διάρκεια του ΕΚΟ All Star Game ‘18 μπάσκετ θα υπάρξει φιλοξενία των παιδιών της «PRAKSIS» και των συνοδών τους.

 

*Σε όλη τη διάρκεια του διημέρου, τόσο δηλαδή το Σάββατο 10/2 όσο και την Κυριακή 11/2, θα υπάρχει ειδικά διαμορφωμένος χώρος στο Basket Village όπου οι φίλαθλοι θα ενημερώνονται για τις δραστηριότητες της «PRAKSIS».

 

*Παράλληλα θα υπάρξει προβολή της καμπάνιας MVP. Οι παίκτες που θα συμμετέχουν στο «κυρίως πιάτο» του διημέρου, στον αγώνα δηλαδή της Κυριακή, θα πραγματοποιήσουν την προθέρμανση τους φορώντας τα T-Shirt MVP ενώ ένας από τους επίλεκτους αθλητές θα διαβάσει ένα σύντομο μήνυμα που θα αφορά στη δράση της «PRAKSIS» έτσι ώστε να γίνει γνωστό τόσο στους θεατές του ΕΚΟ All Star Game ‘18 στο «Δ.Τόφαλος» όσο και στους τηλεθεατές που θα παρακολουθήσουν μέσω της ΕΡΤ τη γιορτή του ελληνικού μπάσκετ.

 

Οι κοινωνικές δράσεις, όχι στο περιθώριο αλλά στο πλαίσιο του ΕΚΟ All Star Game ‘18 δεν εξαντλούνται εδώ.

 

Το Σάββατο 10 Φεβρουαρίου, στις 11:30 θα πραγματοποιηθεί επίσκεψη στον Σύλλογο Φίλων Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες «ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ» (Παλαιολόγου 29-31 Πάτρα).

 

Την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου στις 11:00, θα πραγματοποιηθεί επίσκεψη στο Σκαγιοπούλειο Κέντρο Προστασίας του Παιδιού, Νομού Αχαίας (Κορυτσάς & Αγίων Σαράντα, Πάτρα).

 

3 on 3 Streetball
EKO ALL STAR GAME 2019