2018-05-24

Έτοιμη η Θεσσαλονίκη για το τουρνουά 3ΟΝ3

Η Θεσσαλονίκη έχει φορέσει τα γιορτινά της και παρά την έντονη βροχόπτωση, είναι έτοιμη να υποδεχθεί αυτό το Σαββατοκύριακο τα αστέρια του ελληνικού μπασκετ για το τουρνουά 3ΟΝ3 "Τάπα στη βία και το ρατσισμό, το οποίο διοργανώνουν ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών, η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, ο ΕΣΑΚΕ, οι τοπικοί Δήμοι, οι τοπικές ενώσεις σωματείων καλαθοσφαίρισης, η περιφέρεια Κρήτης και οι σύνδεσμοι κριτών και διαιτητών, με συμπαίκτη τη Γ.Γ.Α, αφού οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν υπό την αιγίδα της.

Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων συμμετοχής για το τουρνουά της Θεσσαλονίκης, είναι μέχρι αύριο Παρασκευή 25 Μαΐου και ώρα 18:00, ενώ η συγκέντρωση των συμμετεχόντων, το Σάββατο 08:45 π.μ.

Συνολικά οι έξι πόλεις που θα φιλοξενήσουν εφέτος τουρνουά είναι οι εξής:

Θεσσαλονίκη (26 & 27 Μαϊου) - ΠΛΑΚΟΣΤΡΩΤΟ ΠΑΡΑΛΙΑΣ

Για μια ακόμη χρονια, θα συγκεντρώνονται τρόφιμα για το κοινωνικά συσσίτια και κοινωνικά παντοπωλεία των Δήμων, προκειμένου να μοιραστούν χαμόγελα σε ανθρώπους που εχουν πραγματικά ανάγκη.