2018-04-13

Φρενίτιδα για τα τουρνουά 3ON3 του καλοκαιριού

Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζουν και εφέτος τα τουρνουά 3ON3 ‘’Τάπα στη βία και το ρατσισμό’’, τα διοργανώνουν ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών, η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, ο ΕΣΑΚΕ, οι τοπικοί Δήμοι, οι τοπικές ενώσεις σωματείων καλαθοσφαίρισης και οι σύνδεσμοι κριτών και διαιτητών.

Συμπαίκτης των διοργανωτών για ένα ακόμη καλοκαίρι, θα είναι η Γ.Γ.Α, αφού οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν υπό την αιγίδα της.

‘’Είμαστε πολύ χαρούμενοι για πολλούς λόγους εφέτος όσο αφορά τα τουρνουά 3on3. Πρώτα απ' όλα που γίνονται για 9η συνεχόμενη χρόνια. Δεύτερον, είναι πολύ σημαντικό το γεγονός, ότι για πρώτη φορά, θα γίνουν σε 6 πόλεις και τρίτον, ότι, αν μπορούσαμε, θα διοργανώναμε με την ΕΟΚ και τον ΕΣΑΚΕ και σε άλλους τόσους Δήμους. Πραγματικά η αγάπη του κόσμου είναι πολύ μεγάλη για τα τουρνουά αυτά και η αγάπη αυτή, μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε. Εφέτος ξεκινούν από τον Μάιο και ολοκληρώνονται τον Ιούλιο. Τα Σαββατοκύριακα θα είναι γεμάτα μπάσκετ. Αυτό θέλουμε, αυτό αγαπάμε. Δεν υπάρχει πιο όμορφη εικόνα, από το να βλέπεις οικογένειες να παίζουν μπάσκετ στο δρόμο. Μέσα από αυτά τα τουρνουά, έρχονται πολλά παιδιά στο χώρο του αθλητισμού και ιδιαίτερα στο χώρο του μπάσκετ. Είμαστε σίγουροι, πως και αυτή τη χρόνια, θα στεφθούν με επιτυχία και όλοι μαζί θα ρίξουμε τάπα στη βία και το ρατσισμό. Ελάτε όλοι να παίξουμε’’, δήλωσε ο πρόεδρος του ΠΣΑΚ Μανώλης Παπαμακάριος.

Το καλεντάρι έχει ως εξής:

Θεσσαλονίκη (26 & ‪27 Μαϊου) - ΠΛΑΚΟΣΤΡΩΤΟ ΠΑΡΑΛΙΑΣ

Αχαρνές (9 & ‪10 Ιουνίου) - ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΑΧΑΡΝΩΝ

Χαϊδαρι (16 & ‪17 Ιουνίου) - ΤΕΡΜΑ ΟΔΟΥ ΗΡΩΩΝ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ & 3ης ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

Ελευσίνα (23 & ‪24 Ιουνίου) - ΗΡΩΩΝ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΜΑΓΟΥΛΑ

Γαλάτσι (‪30 Ιουνίου & ‪1 Ιουλίου) - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ

Χανιά (7 & ‪8 Ιουλίου) - ΠΑΡΚΟ ΑΓΙΩΝ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ

Οι εγγραφές συνεχίζονται και όσοι επιθυμούν να πάρουν μέρος, μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στη φόρμα εγγραφής που βρίσκεται στην επίσημη ιστοσελίδα του ΠΣΑΚ: http://www.psak.gr/archiki.html