2018-05-15

Γ. Αθηναίου: "Στα τουρνουά 3ΟΝ3 τα πρόσωπα των παιδιών λάμπουν απο χαρά"

Ένας ακόμη διεθνής καλαθοσφαιριστής, ο Γιάννης Αθηναίου, θα πάρει μέρος στα εφετινά τουρνουά 3ΟΝ3 "Τάπα στη βία και το ρατσισμό, τα οποία διοργανώνουν ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών, η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, ο ΕΣΑΚΕ, οι τοπικοί Δήμοι, οι τοπικές ενώσεις σωματείων καλαθοσφαίρισης, η περιφέρεια Κρήτης και οι σύνδεσμοι κριτών και διαιτητών, με συμπαίκτη τη Γ.Γ.Α, αφού οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν υπό την αιγίδα της.

"Αυτό που συμβαίνει κάθε καλοκαίρι με τα τουρνουά, είναι εκπληκτικό. Σε όλη την Ελλάδα υπάρχει η δυνατότητα να παιζει μπάσκετ οποιοσδήποτε. Όταν όμως σε αυτά τα τουρνουά υπάρχουν και επαγγελματίες καλαθοσφαιριστές, η ομορφιά είναι πιο εντονη διότι βλέπεις τα πρόσωπα των παιδιών να λάμπουν από χαρά. Αυτές οι εικόνες συγκινούν κάθε παίκτη και δεν γίνεται να απουσιαζουμε από τέτοιου είδους εκδηλώσεις. Είμαι πολύ χαρούμενος που θα βρεθώ σε αυτά τα τουρνουά. Εύχομαι να καταρριφθούν όλα τα ρεκόρ συμμετοχών και ο θεσμός να μεγαλώσει κι αλλο", δήλωσε ο Γιάννης Αθηναίου. 

 

Για μια ακόμη χρονια, θα συγκεντρώνονται τρόφιμα για το κοινωνικά συσσίτια και κοινωνικά παντοπωλεία των Δήμων, προκειμένου να μοιραστούν χαμόγελα σε ανθρώπους που εχουν πραγματικά ανάγκη. 

 

Οι έξι πόλεις που θα φιλοξενήσουν εφέτος τουρνουά είναι οι εξής:

 

Θεσσαλονίκη (26 & 27 Μαϊου) - ΠΛΑΚΟΣΤΡΩΤΟ ΠΑΡΑΛΙΑΣ

ΑΓΑΛΜΑ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ

Αχαρνές (9 & 10 Ιουνίου) - ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΑΧΑΡΝΩΝ

Χαϊδαρι (16 & 17 Ιουνίου) - ΤΕΡΜΑ ΟΔΟΥ ΗΡΩΩΝ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ & 3ης ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

Ελευσίνα (23 & 24 Ιουνίου) - ΗΡΩΩΝ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΜΑΓΟΥΛΑ

Γαλάτσι (30 Ιουνίου & 1 Ιουλίου) - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ

Λ.ΒΕΪΚΟΥ - ΕΝΑΝΤΙ ΑΛΣΟΥΣ ΒΕΪΚΟΥ

Χανιά (7 & 8 Ιουλίου) - ΠΑΡΚΟ ΑΓΙΩΝ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ

 

Όλα τα αστέρια του ελληνικού μπάσκετ λοιπόν, θα λάμψουν και αυτό το καλοκαίρι και θα δώσουν την ευκαιρία σε εκατοντάδες ανθρώπους να τα γνωρίσουν και να παίξουν μαζί τους.

 

Οι εγγραφές συνεχίζονται και όσοι επιθυμούν να πάρουν μέρος, μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στη φόρμα εγγραφής που βρίσκεται στην επίσημη ιστοσελίδα του ΠΣΑΚ: http://www.psak.gr/forma-eggrafis-3on3.html