2018-05-21

Για τον Νίκο Μπάρλο το μπασκετ συνεχίζεται στα 3ΟΝ3...

Ο Νίκος Μπάρλος μπορεί να έγραψε τον επίλογο στην μπασκετική του καριέρα ως αθλητής, όμως, θα χρειαστεί να ξεκρεμάσει τα παπούτσια του διότι θα δώσει το παρών στα εφετινα τουρνουά 3ΟΝ3 "Τάπα στη βία και το ρατσισμό, τα οποία διοργανώνουν ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών, η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, ο ΕΣΑΚΕ, οι τοπικοί Δήμοι, οι τοπικές ενώσεις σωματείων καλαθοσφαίρισης, η περιφέρεια Κρήτης και οι σύνδεσμοι κριτών και διαιτητών, με συμπαίκτη τη Γ.Γ.Α, αφού οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν υπό την αιγίδα της.

"Είμαι πολύ χαρούμενος που θα βρεθώ στα τουρνουά 3ΟΝ3. Για μένα το μπάσκετ τελείωσε μόνον ως επαγγελματίας αθλητής. Θα είμαι πάντα σε όλες τις εκδηλώσεις γι' αυτό που αγαπώ και πάντα θα παίζω. Έχω πάρει αμετρητες χαρές από το μπάσκετ και αισθάνομαι ευλογημένος. Δεν είναι απλά τρόπος ζωής, είναι περισσότερα πράγματα. Τη σκυτάλη πρέπει να πάρουν τα νέα παιδιά κι εμείς είμαστε αυτοί που θα τους την παραδώσουμε. Αυτά τα τουρνουά, μπορεί να αποτελέσουν το ξεκίνημα για τους νέους αστέρες. Όλοι στο δρόμο ξεκινήσαμε να παίζουμε και θα πρέπει να το γνωρίζουν όλοι αυτό. Εύχομαι να έρθει αρκετός κόσμος, να παίξουμε και να περάσουμε ομορφα", δήλωσε ο Νίκος Μπάρλος.

 

Για μια ακόμη χρονια, θα συγκεντρώνονται τρόφιμα για το κοινωνικά συσσίτια και κοινωνικά παντοπωλεία των Δήμων, προκειμένου να μοιραστούν χαμόγελα σε ανθρώπους που εχουν πραγματικά ανάγκη. 

 

Οι έξι πόλεις που θα φιλοξενήσουν εφέτος τουρνουά είναι οι εξής:

 

Θεσσαλονίκη (26 & 27 Μαϊου) - ΠΛΑΚΟΣΤΡΩΤΟ ΠΑΡΑΛΙΑΣ

ΑΓΑΛΜΑ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ

Αχαρνές (9 & 10 Ιουνίου) - ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΑΧΑΡΝΩΝ

Χαϊδαρι (16 & 17 Ιουνίου) - ΤΕΡΜΑ ΟΔΟΥ ΗΡΩΩΝ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ & 3ης ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

Ελευσίνα (23 & 24 Ιουνίου) - ΗΡΩΩΝ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΜΑΓΟΥΛΑ

Γαλάτσι (30 Ιουνίου & 1 Ιουλίου) - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ

Λ.ΒΕΪΚΟΥ - ΕΝΑΝΤΙ ΑΛΣΟΥΣ ΒΕΪΚΟΥ

Χανιά (7 & 8 Ιουλίου) - ΠΑΡΚΟ ΑΓΙΩΝ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ

 

Όλα τα αστέρια του ελληνικού μπάσκετ λοιπόν, θα λάμψουν και αυτό το καλοκαίρι και θα δώσουν την ευκαιρία σε εκατοντάδες ανθρώπους να τα γνωρίσουν και να παίξουν μαζί τους.

 

Οι εγγραφές συνεχίζονται και όσοι επιθυμούν να πάρουν μέρος, μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στη φόρμα εγγραφής που βρίσκεται στην επίσημη ιστοσελίδα του ΠΣΑΚ: http://www.psak.gr/forma-eggrafis-3on3.html