2018-05-10

Γυναικείο άρωμα στα 3ΟΝ3

Έντονο θα είναι το γυναικείο άρωμα στα εφετινα 3ΟΝ3 "Τάπα στη βία και το ρατσισμό, τα οποία διοργανώνουν ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών, η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, ο ΕΣΑΚΕ, οι τοπικοί Δήμοι, οι τοπικές ενώσεις σωματείων καλαθοσφαίρισης, η περιφέρεια Κρήτης και οι σύνδεσμοι κριτών και διαιτητών, με συμπαίκτη τη Γ.Γ.Α, αφού οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν υπό την αιγίδα της.

"Είναι μεγάλη η χαρά μου που επιστρέφω στα γήπεδα που μεγάλωσα κι εγώ. Στα 3 on 3 μάθαμε το μπάσκετ, το αγαπήσαμε και ήρθε η ώρα να το ζήσουμε ξανά. Κάθε χρόνο το περιμένουμε με μεγάλη ανυπομονησία. Περιμενουμε και τον κόσμο κοντά μας, να έρθει, να παίξουμε και να διασκεδάσουμε όλοι μαζι", δήλωσε η Λολίτα Λύμουρα.

 

Απο τη πλευρά της, η Ζωή Κεχαγιά ανέφερε: "Είμαι πολύ χαρούμενη που θα βρεθώ στα τουρνουά 3ΟΝ3 που διοργανώνουν ο ΠΣΑΚ, η Ομοσπονδία και ο ΕΣΑΚΕ. Σε τέτοιου είδους εκδηλώσεις έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε άνδρες και γι αυτό η παρουσία γυναικών, θεωρώ πως θα δώσει ξεχωριστό χρώμα και παράλληλα την ευκαιρία σε εμάς να πάρουμε μέρος. Θα παίξουμε όλοι μαζί, θα διασκεδάσουμε και είμαι σίγουρη ότι ο κόσμος θα το ευχαριστηθεί. Εύχομαι να μεγαλώσει κι άλλο ο θεσμός αυτός διότι βοηθάει στην ανάπτυξη του μπάσκετ στη χώρα μας".

 

Για μια ακόμη χρονια, θα συγκεντρώνονται τρόφιμα για το κοινωνικά συσσίτια και κοινωνικά παντοπωλεία των Δήμων, προκειμένου να μοιραστούν χαμόγελα σε ανθρώπους που εχουν πραγματικά ανάγκη. 

 

Οι έξι πόλεις που θα φιλοξενήσουν εφέτος τουρνουά είναι οι εξής:

 

Θεσσαλονίκη (26 & 27 Μαϊου) - ΠΛΑΚΟΣΤΡΩΤΟ ΠΑΡΑΛΙΑΣ

ΑΓΑΛΜΑ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ

Αχαρνές (9 & 10 Ιουνίου) - ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΑΧΑΡΝΩΝ

Χαϊδαρι (16 & 17 Ιουνίου) - ΤΕΡΜΑ ΟΔΟΥ ΗΡΩΩΝ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ & 3ης ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

Ελευσίνα (23 & 24 Ιουνίου) - ΗΡΩΩΝ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΜΑΓΟΥΛΑ

Γαλάτσι (30 Ιουνίου & 1 Ιουλίου) - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ

Λ.ΒΕΪΚΟΥ - ΕΝΑΝΤΙ ΑΛΣΟΥΣ ΒΕΪΚΟΥ

Χανιά (7 & 8 Ιουλίου) - ΠΑΡΚΟ ΑΓΙΩΝ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ

 

Όλα τα αστέρια του ελληνικού μπάσκετ λοιπόν, θα λάμψουν και αυτό το καλοκαίρι και θα δώσουν την ευκαιρία σε εκατοντάδες ανθρώπους να τα γνωρίσουν και να παίξουν μαζί τους.

 

Οι εγγραφές συνεχίζονται και όσοι επιθυμούν να πάρουν μέρος, μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στη φόρμα εγγραφής που βρίσκεται στην επίσημη ιστοσελίδα του ΠΣΑΚ: http://www.psak.gr/forma-eggrafis-3on3.html