2018-06-28

Η λίστα των αθλητών στο 3ΟΝ3 των Χανίων και το ξεχωριστό event...

Οι τελευταίες πινελιές μπαίνουν για το 3ΟΝ3 των Χανίων και ο Δήμος είναι έτοιμος να πάρει τη σκυτάλη την ερχόμενη Κυριακή απο το Γαλατσι, προκειμένου να πραγματοποιήσει την άλλη εβδομάδα (7 & 8 Ιουλίου) μια ακόμη σπουδαία εκδήλωση και να γράψει τον επίλογο των εφετινών τουρνουά.

Οι αθλητές που θα πάρουν μέρος στα Χανια, είναι οι διεθνείς Λίνος Χρυσικόπουλος, Χρήστος Σαλούστρος, Νίκος Γκίκας, καθώς και οι Παρης Μαραγκός, Νίκος Βούλγαρης, Νώντας Παπαντωνίου, Γιώργος Διαμαντάκος, Γιάννης Κουζελογλου και φυσικά ο Ανδρέας Γλυνιαδάκης, ο οποίος θα έχει και το ρόλο του οικοδεσπότη.

 

Στο τουρνουά θα βρεθεί και ο Χανιώτης προπονητής Γιώργος Καλαφατάκης, ο οποίος θα μιλήσει στους συμμετέχοντες.

 

Η συνέντευξη τύπου του τουρνουά θα γίνει την Πέμπτη 5 Ιουλίου, ενώ την Παρασκευή 6 Ιουλίου, θα γίνει ουσιαστικά η πρώτη γνωριμία των καλαθοσφαιριστών με τον κόσμο, στο ξεχωριστό event που θα λάβει χώρα στο πάρκινγκ του Σούπερ Μάρκετ ΣΥΝΚΑ στους Αγίους Αποστόλους.

 

Καλούμε τα παιδιά των ακαδημιών και γενικότερα όλους τους φίλους του μπασκετ να έρθουν τόσο στο event για να παίξουν με τους επαγγελματίες καλαθοσφαιριστές και να πάρουν δώρα, καθώς και να δηλώσουν συμμετοχή στο τουρνουά, για να ζήσουν ένα υπέροχο Σαββατοκύριακο γεμάτο μπασκετ δίπλα στην παραλία των Αγίων Αποστόλων.

 

Οι εγγραφές συνεχίζονται για το τουρνουά των Χανίων και όσοι επιθυμούν να πάρουν μέρος, μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στη φόρμα εγγραφής που βρίσκεται στην επίσημη ιστοσελίδα του ΠΣΑΚ: http://www.psak.gr/forma-eggrafis-3on3.html