2018-06-06

Λάμψη Ντικούδη στα 3ΟΝ3

Ένα ακόμη αστέρι του ελληνικού μπασκετ, ένα απο τα πιο λαμπερά όλων των εποχών, ο Δήμος Ντικούδης θα λάμψει και στα εφετινα 3ΟΝ3 "Τάπα στη βία και το ρατσισμό, τα οποία διοργανώνουν ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών, η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, ο ΕΣΑΚΕ, οι τοπικοί Δήμοι, οι τοπικές ενώσεις σωματείων καλαθοσφαίρισης, η περιφέρεια Κρήτης και οι σύνδεσμοι κριτών και διαιτητών, με συμπαίκτη τη Γ.Γ.Α, αφού οι αγώνες πραγματοποιούνται υπό την αιγίδα της.

"Τα τουρνουά 3ΟΝ3, εκτός από υπέροχα, είναι και συγκινητικά διότι μας θυμίζουν από που ξεκινησαμε. Παίρναμε μια μπάλα και βγαίναμε να παίξουμε στους δρόμους. Εγώ μπορεί να έχω σταματήσει ως επαγγελματίας καλαθοσφαιριστής, όμως είμαι πάντα κοντά στο μπάσκετ και σε όλες τις εκδηλωσεις. Είναι πολύ όμορφο να παίζεις κυρίως με παιδιά αλλά και να διασκεδάζεις με πρώην συμπαίκτες και φίλους. Ο θεσμός αυτός είναι πολύ καλός και όσο συγκεντρώνει πολύ κόσμο, τόσο θα συνεχίζεται, θα δυναμωνει. Συγχαρητήρια σε όλους τους διοργανωτές, που κάνουν τα πάντα για το καλό του ελληνικού μπασκετ", δήλωσε ο Δήμος Ντικούδης.

 

Στο καλεντάρι υπάρχουν ακόμη πέντε πόλεις που θα φιλοξενήσουν εφέτος τουρνουά και είναι οι εξής:

 

Αχαρνές (9 & 10 Ιουνίου) - ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΑΧΑΡΝΩΝ

Χαϊδαρι (16 & 17 Ιουνίου) - ΤΕΡΜΑ ΟΔΟΥ ΗΡΩΩΝ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ & 3ης ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

Ελευσίνα (23 & 24 Ιουνίου) - ΗΡΩΩΝ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΜΑΓΟΥΛΑ

Γαλάτσι (30 Ιουνίου & 1 Ιουλίου) - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ

Λ.ΒΕΪΚΟΥ - ΕΝΑΝΤΙ ΑΛΣΟΥΣ ΒΕΪΚΟΥ

Χανιά (7 & 8 Ιουλίου) - ΠΑΡΚΟ ΑΓΙΩΝ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ

 

Για μια ακόμη χρονια, συγκεντρώνονται τρόφιμα για το κοινωνικά συσσίτια και κοινωνικά παντοπωλεία των Δήμων, προκειμένου να μοιραστούν χαμόγελα σε ανθρώπους που εχουν πραγματικά ανάγκη. 

 

Οι εγγραφές για τα υπόλοιπα τουρνουά συνεχίζονται και όσοι επιθυμούν να πάρουν μέρος, μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στη φόρμα εγγραφής που βρίσκεται στην επίσημη ιστοσελίδα του ΠΣΑΚ: http://www.psak.gr/forma-eggrafis-3on3.html