2018-05-26

Μαζική συμμετοχή στο τουρνουά 3ΟΝ3 της Θεσσαλονίκης

Εκατοντάδες παιδιά παίρνουν μέρος στο τουρνουά 3ΟΝ3 της Θεσσαλονίκης και το πλακόστρωτο της παραλίας έχει γεμίσει χαμόγελα.

 

Ο ενθουσιασμός είναι μεγάλος για συμμετέχοντες και διοργανωτές και όλοι θα απολαύσουν ένα ξεχωριστό 2ημερο, γεμάτο παιχνίδι.

Τα τουρνουά 3ΟΝ3 "Τάπα στη βία και το ρατσισμό, διοργανώνουν ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών, η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, ο ΕΣΑΚΕ, οι τοπικοί Δήμοι, οι τοπικές ενώσεις σωματείων καλαθοσφαίρισης, η περιφέρεια Κρήτης και οι σύνδεσμοι κριτών και διαιτητών, με συμπαίκτη τη Γ.Γ.Α, αφού οι αγώνες πραγματοποιούνται υπό την αιγίδα της.

 

Οι άλλες πέντε πόλεις που θα φιλοξενήσουν εφέτος τουρνουά είναι οι εξής:

 

Αχαρνές (9 & 10 Ιουνίου) - ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΑΧΑΡΝΩΝ

Χαϊδαρι (16 & 17 Ιουνίου) - ΤΕΡΜΑ ΟΔΟΥ ΗΡΩΩΝ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ & 3ης ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

Ελευσίνα (23 & 24 Ιουνίου) - ΗΡΩΩΝ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΜΑΓΟΥΛΑ

Γαλάτσι (30 Ιουνίου & 1 Ιουλίου) - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ

Λ.ΒΕΪΚΟΥ - ΕΝΑΝΤΙ ΑΛΣΟΥΣ ΒΕΪΚΟΥ

Χανιά (7 & 8 Ιουλίου) - ΠΑΡΚΟ ΑΓΙΩΝ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ

 

Για μια ακόμη χρονια, συγκεντρώνονται τρόφιμα για το κοινωνικά συσσίτια και κοινωνικά παντοπωλεία των Δήμων, προκειμένου να μοιραστούν χαμόγελα σε ανθρώπους που εχουν πραγματικά ανάγκη. 

 

Όλα τα αστέρια του ελληνικού μπάσκετ λοιπόν, λαμπουν και αυτό το καλοκαίρι και δινουν την ευκαιρία σε εκατοντάδες ανθρώπους να τα γνωρίζουν και να παίζουν μαζί τους.

 

Οι εγγραφές για τα υπόλοιπα τουρνουά συνεχίζονται και όσοι επιθυμούν να πάρουν μέρος, μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στη φόρμα εγγραφής που βρίσκεται στην επίσημη ιστοσελίδα του ΠΣΑΚ: http://www.psak.gr/forma-eggrafis-3on3.html