2018-01-16

Μεγάλες εκπλήξεις απο τους συμμετέχοντες στο ALL STAR GAME

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών έχει ήδη αρχίσει να ετοιμάζει τα γιορτινά του ενόψει του ALL STAR GAME, που επιστρέφει εφέτος στην Πάτρα, το διήμερο 10-11 Φεβρουαρίου.

Οι παίκτες που θα επιλεχθούν απο το κοινό, δεν θα ξεσηκώσουν απλά τους λάτρεις της "πορτοκαλί θεάς" αλλα ετοιμάζουν κι άλλες μεγάλες εκπλήξεις.

 

Ο ΠΣΑΚ σε συνεργασία για μια ακόμη φορά με τον ΕΣΑΚΕ, προετοιμάζονται για την ωραιότερη διοργάνωση όλων των εποχών και υπόσχονται οτι το εφετινό ALL STAR GAME θα μείνει αξέχαστο.

 

Η ψηφοφορία θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου τα μεσάνυχτα (24:00). 

 

Κάθε φίλαθλος έχει την δυνατότητα να ψηφίσει μια φορά την ημέρα 5 Έλληνες και 5 Ξένους αθλητές, ανάμεσα στους παίκτες των ομάδων της STOIXIMAN.GR Basket League, όπως, επίσης, δύο προπονητές. Από την ψηφοφορία των φιλάθλων θα αναδειχθούν οι επτά από τους δώδεκα παίκτες των δύο αντιπάλων ομάδων, Ελλήνων και Ξένων. Οι υπόλοιποι πέντε για κάθε ομάδα θα επιλεγούν από τους τέσσερις πρώτους προπονητές της ψηφοφορίας, που θα καθοδηγήσουν τους δύο αντιπάλους.

 

Οι φίλες και οι φίλοι που θα πάρουν μέρος στην ψηφοφορία, εκτός από την δυνατότητα να διαμορφώσουν τις All Star ομάδες, θα έχουν την ευκαιρία να πάρουν μέρος στην κλήρωση με δώρα:

 

* Ένας τυχερός θα κερδίσει δωρεάν διαμονή και προσκλήσεις για δύο άτομα για το διήμερο του All Star Game.

 

* Μπάλες Spalding 

 

* All Star εμφανίσεις

 

Εάν θες κι εσυ να ψηφίσεις τους κορυφαίους του ελληνικού πρωταθλήματος για να τους δεις στο εφετινό ALL STAR GAME, κάνε κλικ στο λογότυπο που βρίσκεται στη σελίδα.