2017-12-10

Ν. Μπάρλος: "Περπατάμε πλέον σε γερές βάσεις"

Βαθμολογική ανάσα στην προσπάθεια που κάνει να παραμείνει στην Α1 πήρε η Κύμη μετά τη νίκη στα Τρίκαλα και ο Νίκος Μπάρλος λίγες ώρες αργότερα, μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΠΣΑΚ.

Νίκο, θεωρείς πως η νίκη στα Τρίκαλα, έχει πολλαπλά κέρδη για την Κύμη;

 

"Κάθε νίκη είναι κέρδος για μας. Το πιο σημαντικό είναι ότι πλέον περπατάμε σε γερές βάσεις, οι οποίες ξεκινούν απο την προπόνηση. Θελουμε να είμαστε υγιείς και να δουλεύουμε με τον ίδιο τροπο. Αν το καταφέρουμε αυτό, δεν έχουμε να φοβηθούμε κανέναν".

 

Με τέτοια άμυνα που παίξατε στα Τρίκαλα, πιστεύεις ότι δεν θα έχετε πρόβλημα στο θέμα της παραμονής που είναι και ο στόχος της ομάδας;

 

"Πιστεύω πως η ομάδα μας έχει βάθος και ταλέντο. Στην ημέρα μας μπορούμε να είμαστε παραγωγικοί στην επίθεση. Όμως, ολα ξεκινούν και τελειώνουν απο την άμυνα. Ακόμη και η επίθεση, είναι τις περισσότερες φορές, αποτέλεσμα της άμυνας".

 

Την επόμενη αγωνιστική θα φιλοξενήσετε τον Άρη. Αν μιλούσαμε με πιθανότητες νίκης, τι ποσοστό θα έδινες στην Κύμη;

 

"Στο μπασκετ δεν παίζουν οι πιθανότητες. Είναι πολυ σημαντικό το timing. Εμείς νιώθουμε καλά αυτή τη στιγμή και έχουμε αυτοπεποίθηση. Αν δουλέψουμε καλά όλη την εβδομάδα θα αποκτήσουμε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Ο Άρης είναι τεράστια ομαδα και παρά τα προβλήματα που εχουν, ξέρουν τόσο οι παίκτες, όσο και ο προπονητής τις πρέπει να κάνουν. Χρειαζόμαστε πολλή δουλειά, για να ετοιμαστούμε όσο καλύτερα γίνεται".