2018-01-20

Ν. Παπαντωνίου: "Μεγάλη η νίκη επι του ΠΑΟΚ και θα μας βοηθήσει στη συνέχεια"

Τεράστια νίκη επι του ΠΑΟΚ πανηγύρισε ο Γυμναστικός και πήρε βαθμολογική ανάσα, στην προσπάθεια που κάνει να αποφύγει τον υποβιβασμό.

Στην επίσημη ιστοσελίδα του ΠΣΑΚ, μίλησε ο Νώντας Παπαντωνίου.

Νώντα, τι άλλαξε ο Γυμναστικός σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια και παρουσίασε αυτή την εικόνα απέναντι στον ΠΑΟΚ;

 

"Γενικά εντός έδρας παίζουμε καλό μπάσκετ. Θεωρώ πως ήμασταν καλοί κι απέναντι στο Λαύριο. Κόντρα στον ΠΑΟΚ, βρεθήκαμε σε πολυ καλή ημέρα. Κάναμε ομαδική δουλειά και ήμασταν εξαιρετικοί, τόσο στην άμυνα, όσο και στην επίθεση. Είχαμε ωραίες συνεργασίες και πήραμε μια μεγάλη νίκη που θα μας βοηθήσει στη συνέχεια".

 

Θωρείς ότι αυτό το παιχνίδι θα αποτελέσει οδηγό για τη συνέχεια;

 

"Εμείς παίζουμε το ίδιο μπάσκετ απο το ξεκίνημα της σεζόν. Μπορεί να έχουμε μικρό rotation, όμως, έχουμε χημεία και έχουμε δεθεί. Κρατάμε την ομάδα πολυ καλά για τα δεδομένα της Λάρισας. Αυτή η νίκη όπως είπα είναι πολυ μεγάλη και θα μας βοηθήσει για τη συνέχεια, στην προσπάθεια που κάνουμε να παραμείνουμε στην κατηγορία".

 

Τώρα έχετε το παιχνίδι με τον Πανιώνιο...

 

"Είναι ένα πολυ δύσκολο παιχνίδι. Βλέπουμε ότι ο Πανιώνιος είναι  αποφασισμένος να γυρίσει την κατάσταση. Εμείς θα προσπαθήσουμε να κάνουμε την ίδια ομαδική δουλειά που κάναμε και στο ματς με τον ΠΑΟΚ. Θα προσπαθήσουμε να πάρουμε τη νίκη που θα μας βοηθήσει ακόμη πιο πολύ στην υπόθεση της παραμονής".