2017-12-10

Ο ΠΣΑΚ καταδικάζει...

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών, εκφράζει τη δυσαρέσκεια του, για την αντιμετώπιση που έχει το μέλος του, ο Βασίλης Μίχος, απο τον πρόεδρο του Κεραυνού Αιγίου.

Όπως ενημέρωσε τον ΠΣΑΚ, ο προέδρος του Κεραυνού Χάρης Μπογδάνος του οφείλει τους δυο απο τους τρεις μήνες που βρισκόταν στην ομάδα. Επίσης, κατά τη διάρκεια που είχαν συνεργασία, του είχε ζητήσει να φύγει απο το σπίτι, διαφορετικά θα άλλαζε τις κλειδαριές, ενώ του είχε πει πως θα του κόψει τα δυο απο τα τρία γεύματα που είχαν συμφωνήσει.

Ο Βασίλης Μίχος αναγκάστηκε - παρά τη θέληση του - να αποχωρήσει απο την ομάδα και πλέον είναι σε δύσκολη θέση διότι σύμφωνα με το νόμο, δεν μπορεί αυτή τη στιγμή να υπογράψει συμβόλαιο σε άλλη ομάδα.

Ο ΠΣΑΚ καταδικάζει τέτοιου είδους συμπεριφορές και θα κάνει όλες τις απαραίτητες ενέργειες, προκειμένου ο Βασίλης Μίχος να βρει το δίκιο του και να πάρει τα δεδουλευμένα του. Πρεπει ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ να τηρούνται οι συμφωνίες!