2017-06-08

Οι αθλητές που θα πάρουν μέρος στα 3Χ3...

Πολλοί είναι οι επαγγελματίες καλαθοσφαιριστές που θα πάρουν μέρος στα εφετινα 3Χ3. 

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών, ανακοινώνει τη λίστα, η οποία αναμένεται να αυξηθεί, μετά την ολοκλήρωση των τελικών της Α1.

Οι σίγουροι λοιπόν είναι: Ανδρέας Γλυνιαδάκης, Βασίλης Ξανθόπουλος, Λουκάς Μαυροκεφαλίδης, Μανώλης Παπαμακάριος, Βασίλης Καββαδάς, Δημήτρης Μαυροειδής, Χάρης Γιαννόπουλος, Λίνος Χρυσικόπουλος, Δημήτρης Τσαλδάρης, Νίκος Βούλγαρης, Μάριος Μπατής, Χρήστος Σαλούστρος, Δημήτρης Βεργίνης, Γιάννης Καλαμπόκης, Δήμος Ντικούδης, Μιχάλης Κακιούζης και Κώστας Τσαρτσαρής.

Να υπενθυμίσουμε, ότι εφέτος, τουρνουα 3Χ3 θα γίνουν στις Αχαρνές (10 & 11 Ιουνίου), την Ελευσίνα (17 & 18 Ιουνίου), το Γαλάτσι (24 & 25 Ιουνίου) και τα Χανιά (1 & 2 Ιουλίου). 

Τα τουρνουά, διοργανώνουν, ο ΠΣΑΚ, η ΕΟΚ, ο ΕΣΑΚΕ, οι τοπικοί Δήμοι και οι τοπικές ενώσεις, με την αμέριστη συμπαράσταση των συνδέσμων κριτών και διαιτητών, υπό την αιγίδα της ΓΓΑ.

Για μία ακόμη χρόνια, μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στα τουρνουά όσοι επιθυμούν, ανεξάρτητα από την ηλικία και το φύλο τους.

Οι εγγραφές έχουν ήδη ξεκινήσει και μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή ΔΩΡΕΑΝ, στη φόρμα που υπάρχει στην επίσημη ιστοσελίδα του ΠΣΑΚ (http://www.psak.gr/archiki.html).