2018-05-25

Οι αθλητές που θα πάρουν μέρος στα τουρνουά 3ΟΝ3

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών, ανακοινώνει τους αθλητές που θα πάρουν μέρος στα εφετινα 3ΟΝ3 "Τάπα στη βία και το ρατσισμό, τα οποία διοργανώνουν ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών, η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, ο ΕΣΑΚΕ, οι τοπικοί Δήμοι, οι τοπικές ενώσεις σωματείων καλαθοσφαίρισης, η περιφέρεια Κρήτης και οι σύνδεσμοι κριτών και διαιτητών, με συμπαίκτη τη Γ.Γ.Α, αφού οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν υπό την αιγίδα της.

Αυτοί λοιπόν είναι οι εξής: Γιάννης Δημακός, Ίαν Βουγιούκας, Νίκος Γκίκας, Χρήστος Σαλούστρος, Ανδρέας Γλυνιαδάκης, Βασίλης Ξανθόπουλος, Βασίλης Καββαδάς, Δημήτρης Μαυροειδής, Λουκάς Μαυροκεφαλίδης, Μανώλης Παπαμακάριος, Λάζαρος Παπαδόπουλος, Κώστας Χαραλαμπίδης, Νίκος Χατζηβρέττας, Κώστας Τσαρτσαρής, Δήμος Ντικούδης, Λίνος Χρυσικόπουλος, Βαγγέλης Μαργαρίτης, Σπύρος Μούρτος, Γιάννης Αθηναίου, Γιαννούλης Λαρεντζάκης, Δημήτρης Τσαλδάρης, Νίκος Μπάρλος, Νίκος Βούλγαρης, Γίωργος Τσιάρας και Σάκης Γιαννακόπουλος.

Για μια ακόμη χρονια, θα συγκεντρώνονται τρόφιμα για το κοινωνικά συσσίτια και κοινωνικά παντοπωλεία των Δήμων, προκειμένου να μοιραστούν χαμόγελα σε ανθρώπους που εχουν πραγματικά ανάγκη.

Οι έξι πόλεις που θα φιλοξενήσουν εφέτος τουρνουά είναι οι εξής:

Θεσσαλονίκη (26 & 27 Μαϊου) - ΠΛΑΚΟΣΤΡΩΤΟ ΠΑΡΑΛΙΑΣ

Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων συμμετοχής για το τουρνουά της Θεσσαλονίκης, είναι μέχρι το απόγευμα στις 18:00, ενώ η συγκέντρωση των συμμετεχόντων, αυριο στις 08:45 π.μ.

Οι ώρες διεξαγωγής του τουρνουά της Θεσσαλονίκης είναι:

Σάββατο 26 Μαΐου: 09:00 - 14:00 & 17:00 - 20:00

Κυριακή 27 Μαΐου:  10:00 - 14:00 & 17:00 - 20:00