2018-07-05

Ολα έτοιμα στα Χανιά για το 3ΟΝ3

Με την καθιερωμένη, πλέον, συνέντευξη τύπου, ξεκίνησε ουσιαστικά το τουρνουά 3ΟΝ3 των Χανίων.

 

Στη συνέντευξη τύπου, η οποία πραγματοποιήθηκε στο κλειστό γυμναστήριο-κόσμημα του Κλαδισού, το παρών έδωσαν ο αντιπρόεδρος του ΠΣΑΚ Ανδρέας Γλυνιαδάκης, ο αντιδήμαρχος αθλητισμού των Χανίων Σταύρος Φιωτάκης και το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΚΑΣΚ Βασίλης Φουντουλάκης.

"Ειμαι πολυ χαρούμενος, που για 3η συνεχόμενη χρόνια, η πόλη που γεννήθηκα και μεγάλωσα, τα Χανια, θα φιλοξενήσουν το τουρνουά 3ΟΝ3 "Τάπα στη βία και το ρατσισμό".

Ο κόσμος έχει αγκαλιάσει σφιχτά το μπασκετ και αυτό είναι πολυ όμορφο.

Εφέτος επιλέξαμε να γίνει το τουρνουά δίπλα στην παραλία και αυτό το κάνει ξεχωριστό διότι οι τουρίστες θα βλέπουν για ποιο λόγο η Ελλάδα θεωρείται μπασκετοχωρα, ενώ όλοι μπορούμε να πάμε να κάνουμε και μερικές βουτιές μετά το παιχνίδι.

Στο τουρνουά των Χανίων, ο κόσμος θα έχει τη δυνατότητα να δει και αρκετούς διεθνείς, ένα στοιχείο που δίνει ξεχωριστή αίγλη στην εκδήλωση.

Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου του ΠΣΑΚ, θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους, όσοι εβαλαν το χέρι τους για να διεξαχθεί και πάλι τουρνουά 3ΟΝ3 στη Χανιά και φυσικά τους χορηγούς.

Καλώ όλο τον κόσμο των Χανίων να έρθει και να παίξουμε ατελείωτα αυτό που αγαπάμε", ανέφερε ο αντιπρόεδρος του ΠΣΑΚ Ανδρέας Γλυνιαδάκης.

 

"Ο Δήμος Χανίων καλωσορίζει τους αθλητές που θα πάρουν μέρος στο τουρνουά "τάπα στη βία και το ρατσισμό", είναι πάντα αρωγός σε τέτοιες αθλητικές δράσεις. Καλούμε μικρούς και μεγάλους, να αγωνιστούν δίπλα στους διεθνείς αθλητές Χρυσικόπουλο, Σαλούστρο, Γκίκα, Μαραγκό, Βουλγαρη, Παπαντωνίου, Διαμαντάκο, Κουζελογλου, τον συντοπίτη μας Γλυνιαδακη και τον Χανιώτη προπονητή Καλαφατάκη. Ευχόμαστε να πάνε ολα καλά στη διοργάνωση που θα γινει για πρώτη φορά στους Αγίους Αποστολους", υποστήριξε ο αντιδήμαρχος αθλητισμού Χανίων Σταύρος Φιωτάκης.

 

"Η ΕΚΑΣΚ στέκεται πάντα αρωγός σε τέτοιου είδους πρωτοβουλίες. Το 3ΟΝ3 μπασκετ έχει καθιερωθεί στα Χανιά ως ένα σημαντικό αθλητικό και κοινωνικό γεγονός. Ελπίζουμε να έχει συνέχεια και μέσω αυτού, οι συμμετέχοντες να βελτιώνουν την ικανότητα τους και να ψυχαγωγούνται", δήλωσε το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΚΑΣΚ Βασίλης Φουντουλάκης. 

 

Οι αθλητές που θα πάρουν μέρος στο τουρνουά "Τάπα στη βία και το ρατσισμό" των Χανίων, είναι οι διεθνείς Λίνος Χρυσικόπουλος, Χρήστος Σαλούστρος, Νίκος Γκίκας, καθώς και οι Παρης Μαραγκός, Νίκος Βούλγαρης, Νώντας Παπαντωνίου, Γιώργος Διαμαντάκος, Γιάννης Κουζελογλου και φυσικά ο Ανδρέας Γλυνιαδάκης, ο οποίος θα έχει το ρόλο του οικοδεσπότη και θα σημάνει και τη έναρξη των αγώνων.

 

Οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 7 Ιουλίου 09:00-14:00 & 17:00-20:00 και την Κυριακή 10:00-14:00 & 17:00-20:00, ένω η πρώτη γνωριμία με τα αστέρια του ελληνικού μπασκετ, θα γίνει αύριο Παρασκευή και ώρα 19:00 στο σούπερ μάρκετ ΣΥΝΚΑ στους Αγίους Αποστολους.

 

Στο τουρνουά θα βρεθεί και ο Χανιώτης προπονητής Γιώργος Καλαφατάκης, ο οποίος θα μιλήσει στους συμμετέχοντες.

 

Οι εγγραφές για το τουρνουά των Χανίων συνεχιζονται και όσοι επιθυμούν να πάρουν μέρος, μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή μέχρι αύριο Παρασκευή και ώρα 20:00, στη φόρμα εγγραφής που βρίσκεται στην επίσημη ιστοσελίδα του ΠΣΑΚ: http://www.psak.gr/forma-eggrafis-3on3.html