2018-04-29

Παρέλαση αστεριών στα 3ΟΝ3

Ένα ακόμη αστέρι του ελληνικού μπασκετ, ο Βασίλης Καββαδάς, προστέθηκε στη λίστα των παικτών που θα πάρουν μέρος στα τουρνουά 3ΟΝ3 "Τάπα στη βία και το ρατσισμό, τα οποία διοργανώνουν ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών, η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, ο ΕΣΑΚΕ, οι τοπικοί Δήμοι, οι τοπικές ενώσεις σωματείων καλαθοσφαίρισης, η περιφέρεια Κρήτης και οι σύνδεσμοι κριτών και διαιτητών, με συμπαίκτη τη Γ.Γ.Α, αφού οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν υπό την αιγίδα της.

Ο σέντερ της ΑΕΚ θα δώσει για μια ακόμη χρόνια το παρών και δήλωσε: "Κάθε αθλητική διοργάνωση που φέρνει τον κόσμο στα γήπεδα, είναι σημαντική. Τα 3ΟΝ3 δεν φέρνουν απλά κόσμο, φέρνουν χιλιάδες παιδιά καθε χρόνο και αυτό είναι υπέροχο. Το γεγονός ότι σε αυτά τα τουρνουά αγωνίζονται αθλητές της Α1 και διεθνείς, τους δίνει ένα επιπλέον κίνητρο να ερθουν. Εμείς δεν είχαμε αυτή την ευκαιρία τα προηγούμενα χρονια. Όμως, με τις προσπάθειες του ΠΣΑΚ, της ομοσπονδίας και του ΕΣΑΚΕ, δίνεται η δυνατότητα σε όλο τον κόσμο πλεον, να παίξει με τους αθλητές και να μιλήσει μαζί τους. Είμαστε χαρούμενοι που θα βρεθούμε κι εμείς στα παιχνίδια αυτά. Το μπάσκετ είναι μέρος της ζωής μας, η μεγάλη μας αγάπη και δεν γίνεται να απουσιαζουμε".

 

Για μια ακόμη χρονια, θα συγκεντρώνονται τρόφιμα για το κοινωνικά συσσίτια και κοινωνικά παντοπωλεία των Δήμων, προκειμένου να μοιραστούν χαμόγελα σε ανθρώπους που εχουν πραγματικά ανάγκη. 

 

Οι έξι πόλεις που θα φιλοξενήσουν εφέτος τουρνουά είναι οι εξής:

 

Θεσσαλονίκη (26 & 27 Μαϊου) - ΠΛΑΚΟΣΤΡΩΤΟ ΠΑΡΑΛΙΑΣ

ΑΓΑΛΜΑ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ

Αχαρνές (9 & 10 Ιουνίου) - ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΑΧΑΡΝΩΝ

Χαϊδαρι (16 & 17 Ιουνίου) - ΤΕΡΜΑ ΟΔΟΥ ΗΡΩΩΝ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ & 3ης ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

Ελευσίνα (23 & 24 Ιουνίου) - ΗΡΩΩΝ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΜΑΓΟΥΛΑ

Γαλάτσι (30 Ιουνίου & 1 Ιουλίου) - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ

Λ.ΒΕΪΚΟΥ - ΕΝΑΝΤΙ ΑΛΣΟΥΣ ΒΕΪΚΟΥ

Χανιά (7 & 8 Ιουλίου) - ΠΑΡΚΟ ΑΓΙΩΝ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ

 

Όλα τα αστέρια του ελληνικού μπάσκετ λοιπόν, θα λάμψουν και αυτό το καλοκαίρι και θα δώσουν την ευκαιρία σε εκατοντάδες ανθρώπους να τα γνωρίσουν και να παίξουν μαζί τους.

 

Οι εγγραφές συνεχίζονται και όσοι επιθυμούν να πάρουν μέρος, μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στη φόρμα εγγραφής που βρίσκεται στην επίσημη ιστοσελίδα του ΠΣΑΚ: http://www.psak.gr/forma-eggrafis-3on3.html