2018-06-12

Πλώρη για Χαϊδάρι...

Στο τουρνουά του Χαϊδαρίου στρέφουν το ενδιαφέρον τους τα αστέρια του ελληνικού μπασκετ, καθώς το ερχόμενο Σαββατοκύριακο (16 & 17 Ιουνίου), θα διεξαχθεί το τρίτο κατά σειρά εφετινό 3ΟΝ3 "Τάπα στη βία και το ρατσισμό", το οποίο διοργανώνουν ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών, η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, ο ΕΣΑΚΕ, οι τοπικοί Δήμοι, οι τοπικές ενώσεις σωματείων καλαθοσφαίρισης, η περιφέρεια Κρήτης και οι σύνδεσμοι κριτών και διαιτητών, με συμπαίκτη τη Γ.Γ.Α, αφού οι αγώνες πραγματοποιούνται υπό την αιγίδα της.

Στο Χαϊδαρι, θα δώσει το παρών ο ομοσπονδιακός τεχνικός Θανάσης Σκουρτόπουλος, ενώ θα τιμηθεί ο Δημήτρης Τσαλδάρης για την προσφορά του στο ελληνικό μπασκετ.

Στο καλεντάρι υπάρχουν ακόμη τέσσερις πόλεις που θα φιλοξενήσουν εφέτος τουρνουά και είναι οι εξής: