2017-10-17

Σ. Τσιαμπαλης: "Χρειαζόμαστε τον κόσμο δίπλα μας"

Την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα της Α2 πανηγύρισε ο Ερμής Αγιάς και πλέον βλέπει με μεγαλύτερη αισιοδοξία τη συνέχεια. Ο Στεργιος Τσιαμπαλης, μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΠΣΑΚ, για τη νίκη επι του Αμαρουσίου, τους φιλάθλους και το επόμενο παιχνίδι με την ΑΕΛ.

Στεργιο, νικήσατε σχετικά εύκολα το Μαρούσι, ωστόσο παρουσιάσατε δυο διαφορετικά πρόσωπα. Που οφείλεται αυτό; Στη μεγάλη διαφορά που είχατε αποκτήσει στο πρώτο ημίχρονο;

"Αποκτήσαμε μεγάλη διαφορά στο πρώτο ημίχρονο και στην 3η περίοδο δεν μπήκαμε έτοιμοι. Σε ολα τα ματς θα πρέπει να έχουμε διάρκεια. Συνολικά μπορω να πω όμως, ότι δείξαμε καλό πρόσωπο".

Με την άνοδο στην Α2, ο κόσμος αγκαλιάζει σιγά-σιγά την ομάδα; Βλέπεις με μεγαλύτερη αισιοδοξία τη συνέχεια;

"Θεωρώ, ότι, είτε πάμε καλά, είτε όχι, ο κόσμος πρέπει να είναι κοντά στην ομάδα. Οι ομάδες της επαρχίας χρειάζονται περισσότερο τον κόσμο. Νομίζω όμως, ότι, αν πάμε καλά, θα είναι και δίπλα μας, ενώ αν δεν πάμε καλά, δεν θα είναι. Έτσι είναι στον αθλητισμό".

Το επόμενο σας παιχνίδι είναι με αντίπαλο την ΑΕΛ. Θεωρείς ότι εχουν το άγχος λόγω της έδρας; Τι πιθανότητες δίνεις να αποδράσετε με το διπλό;

"Δεν υπάρχει άγχος και ο καθένας κοιτάει να κάνει τη δουλειά του. Το παιχνίδι είναι δύσκολο και για τις δυο ομάδες. Είναι ένα παιχνίδι σαν ολα τα υπόλοιπα. Όσο αφορά τις πιθανότητες, δεν θέλω να αναφέρω αριθμούς αλλα νομιζω ότι θα κερδίσουμε".

3 on 3 Streetball
EKO ALL STAR GAME 2019