2018-06-01

Στα 3ΟΝ3 ο "Ισλανδός"

Ένας απο τους καλύτερους Έλληνες παίκτες όλων των εποχων, ο Κώστας Τσαρτσαρής, θα δώσει το παρών και στα εφετινα τουρνουά 3ΟΝ3 "Τάπα στη βία και το ρατσισμό, τα οποία διοργανώνουν ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών, η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, ο ΕΣΑΚΕ, οι τοπικοί Δήμοι, οι τοπικές ενώσεις σωματείων καλαθοσφαίρισης, η περιφέρεια Κρήτης και οι σύνδεσμοι κριτών και διαιτητών, με συμπαίκτη τη Γ.Γ.Α, αφού οι αγώνες πραγματοποιούνται υπό την αιγίδα της.

"Όλες οι εκδηλώσεις που γίνονται και φέρνουν τον κόσμο στον αθλητισμό και ιδιαίτερα στο μπάσκετ, είναι σημαντικές. Τα τουρνουά 3ΟΝ3 έχουν μπει εδώ και πολλά χρόνια στη ζωή μας. Πλέον έχουμε συνδυάσει τα καλοκαίρια με τη θάλασσα και τα τουρνουά αυτά. Δεν γίνεται να λείψουμε, θα είμαστε εκεί, να παίξουμε με όλο τον κόσμο και να διασκεδάσουμε. Όσο πιο πολλές θα είναι οι συμμετοχές, τοσο πιο όμορφα θα είναι στα τουρνουά. Γι' αυτό λοιπόν, καλούμε όλο τον κόσμο να έρθει", δήλωσε ο Κώστας Τσαρτσαρής.

Στο καλεντάρι υπάρχουν ακόμη πέντε πόλεις που θα φιλοξενήσουν εφέτος τουρνουά και είναι οι εξής:

Για μια ακόμη χρονια, συγκεντρώνονται τρόφιμα για το κοινωνικά συσσίτια και κοινωνικά παντοπωλεία των Δήμων, προκειμένου να μοιραστούν χαμόγελα σε ανθρώπους που εχουν πραγματικά ανάγκη.

Οι εγγραφές για τα υπόλοιπα τουρνουά συνεχίζονται και όσοι επιθυμούν να πάρουν μέρος, μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στη φόρμα εγγραφής που βρίσκεται στην επίσημη ιστοσελίδα του ΠΣΑΚ: http://www.psak.gr/forma-eggrafis-3on3.html