2018-04-24

Στα τουρνουά 3ΟΝ3 ο Γιάννης Γιαννούλης

Έτοιμος να αντιμετωπίσει οποιονδήποτε αντίπαλο στα τουρνουά 3ΟΝ3 είναι ο Γιάννης Γιαννούλης.

Ο παλαίμαχος καλαθοσφαιριστής, ο οποίος στο παρελθόν έχει φορέσει και τη φανέλα της εθνικής μας ομάδας, θα βρεθεί στα εφετινά 3ΟΝ3 "Τάπα στη βία και το ρατσισμό", τα οποία διοργανώνουν ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών, η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, ο ΕΣΑΚΕ, οι τοπικοί Δήμοι, οι τοπικές ενώσεις σωματείων καλαθοσφαίρισης και οι σύνδεσμοι κριτών και διαιτητών, με συμπαίκτη τη Γ.Γ.Α, αφού οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν υπό την αιγίδα της.

‘’Είναι πολυ όμορφο που θα γίνουν τόσα τουρνουά αυτό το καλοκαίρι και θα είμαστε όλοι εκεί. Εχω βρεθεί σε πάρα πολλά και για μια ακόμη φορά θα κατέβω με ομάδα για να παίξουμε. Το πιο σημαντικό ωστόσο, είναι να έρθουν τα μικρά παιδιά στα τουρνουά, να έρχονται στον αθλητισμό και ιδιαίτερα στο χώρο του μπασκετ. Ανυπομονώ να έρθει η στιγμή, να δω εκατοντάδες παιδιά στους δρόμους και να παίξω μαζί τους. Είναι εκπληκτικά τα τουρνουά 3ΟΝ3", δήλωσε ο Γιάννης Γιαννούλης.

Για μια ακόμη χρονια, θα συγκεντρώνονται τρόφιμα για το κοινωνικά συσσίτια και κοινωνικά παντοπωλεία των Δήμων, προκειμένου να μοιραστούν χαμόγελα σε ανθρώπους που εχουν πραγματικά ανάγκη.

Οι έξι πόλεις που θα φιλοξενήσουν εφέτος τουρνουά είναι οι εξής:

Θεσσαλονίκη (26 & 27 Μαϊου) - ΠΛΑΚΟΣΤΡΩΤΟ ΠΑΡΑΛΙΑΣ