2018-06-28

Στο τουρνουά του Γαλατσίου οι Αγραβάνης, Σαρικόπουλος και Κασελάκης

"Τάπα στη βία και το ρατσισμό" είναι έτοιμοι να ρίξουν οι Δημήτρης Αγραβάνης, Ζησης Σαρικόπουλος και Λεωνιδας Κασελάκης.

Οι τρεις καλαθοσφαιριστές, προστέθηκαν στη λίστα των αστεριών που θα λάμψουν στο τουρνουά 3ΟΝ3 του Γαλατσίου, το οποίο θα πραγματοποιηθεί το ερχόμενο Σαββατοκύριακο (ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ - Λ.ΒΕΪΚΟΥ / ΕΝΑΝΤΙ ΑΛΣΟΥΣ ΒΕΪΚΟΥ).

 

Οι εγγραφές συνεχίζονται και όσοι επιθυμούν να πάρουν μέρος, μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στη φόρμα εγγραφής που βρίσκεται στην επίσημη ιστοσελίδα του ΠΣΑΚ: http://www.psak.gr/forma-eggrafis-3on3.html

 

"Είναι πολυ σημαντικό για το μπασκετ να γίνονται τέτοιες εκδηλώσεις διότι μέσα απο αυτά τα τουρνουά, έρχονται πολλά παιδιά στο χώρο και παράλληλα εχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν επαγγελματίες καλαθοσφαιριστές και να παίξουν μαζί τους. Εμείς δεν είχαμε αυτή την πολυτέλεια όταν ήμασταν μικροί και μπορούμε να αντιληφθούμε τα συναισθήματα τους. Ειμαι σίγουρος πως και εφέτος θα υπάρχουν εκατοντάδες συμμετοχές στο Γαλατσι και όλοι θα περάσουμε πολυ όμορφα", δήλωσε ο Δημήτρης Αγραβάνης.

 

Απο την πλευρά του ο Ζήσης Σαρικόπουλος ανέφερε: "Χαίρομαι που θα βρεθώ στο τουρνουά του Γαλατσίου κι αυτό που με χαροποιεί ιδιαίτερα, είναι η ανταπόκριση του κόσμου διότι μαθαίνω ότι θα είναι μεγάλη. Ανυπομονώ να ξεκινήσει το τουρνουά, να παίξω και να μοιράσω χαμόγελα σε όλους τους μικρούς φίλους".

 

Ο Λεωνιδας Κασελάκης υποστήριξε: "Θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στους διοργανωτές των τουρνουά 3ΟΝ3 για μια ακόμη χρόνια. Είναι πολυ σημαντικό τα νέα παιδιά να αγκαλιάσουν το αθλημα κι εμείς απο την πλευρά μας θα δωσουμε το παρών, για να παίξουμε και να δούμε απο κοντά τις αναμετρήσεις. Επίσης, είναι πολυ σημαντικό για το αθλημα, μέσα απο αυτές τις εκδηλώσεις να κερδίσει νέους οπαδούς".