2018-02-08

Συνέντευξη Κώστα Τσαρτσαρή για το ΕΚΟ All Star Game 2018

Ο Κώστας Τσαρτσαρής, που θα αγωνιστεί με την ομάδα των All Time Stars απέναντι στους Rising Stars στον αγώνα του Σαββάτου (10/2, 18:00) του ΕΚΟ All Star Game ’18, που θα φιλοξενηθεί στο κλειστό γυμναστήριο «Δημήτριος Τόφαλος» της Πάτρας, μίλησε στην συχνότητα της ΕΡΑ ΣΠΟΡ 101, 8 FM:

«Το All Star Game είναι η γιορτή του μπάσκετ. Στην Ελλάδα αγωνίζονται πολύ καλοί παίκτες, Έλληνες και Ξένοι, και είναι μια ευκαιρία για τον κόσμο να παρακολουθήσει ωραίο θέαμα και παράλληλα για τους ίδιους τους αθλητές να περάσουν ένα ξένοιαστο Σαββατοκύριακο. Είναι ένα show. Μην ξεχνάμε ότι στις ΗΠΑ το All Star Game είναι από τα μεγαλύτερα event της χρονιάς.

Το δύσκολο για τους παίκτες, δεν είναι να... γυρίσουν τον διακόπτη από την πίεση στην διασκεδαση. Το αντίθετο είναι δύσκολο, μετά το τέλος του All Star Game, να γυρίσεις ξανά τον διακόπτη. Στα δικά μου χρόνια υπήρχε η λάθος νοοτροπία οι παίκτες να παραείναι χαλαροί στο All Star Game. Νομίζω ότι πρέπει ο κάθε παίκτης να προσπαθήσει λίγο παραπάνω, ώστε να υπάρχει ανταγωνισμός και το παχνίδι να μην είναι χαλαρό.

Το Σάββατο (10/2) εμείς οι βετεράνοι, οι Δημήτρης Διαμαντίδης, Θοδωρής Παπαλουκάς, Δήμος Ντικούδης, Φραγκίσκος Αλβέρτης, Γιώργος Καλαϊτζής, Λάζαρος Παπαδόπουλος κ.α., θα παίξουμε απέναντι στους νέους σταρ του πρωταθλήματος. Νομίζω ότι θα είμαστε καλή ομάδα και θα είναι μια καλή ευκαιρία για την Πάτρα να θυμηθεί τα παλιά και παράλληλα να παρακολουθήσει τα νέα παιδιά που έρχονται από πίσω. Θα περάσουμε ωραία.

Το ελληνικό πρωτάθλημα τη φετινή σεζόν είναι όχι απλά ανταγωνιστικό, αλλά ανταγωνιστικότατο. Υπάρχουν ομάδες, από την έδρα των οποίων δεν περνάει κανένας αντίπαλος εύκολα. Υπάρχουν ομάδες, που δεν περιμέναμε στην αρχή ότι θα έχουν τόσο καλή πορεία, αλλά τις βλέπουμε να κάνουν εξαιρετικές εμφανίσεις, όπως το Λαύριο, ο Κολοσσός Ρόδου, ο Προμηθέας, το Ρέθυμνο κ.α. Βλέπουμε, επίσης, την ΑΕΚ να αντιμετωπίζει στα «ίσια» τους Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό».

3 on 3 Streetball
EKO ALL STAR GAME 2019