2017-06-23

Το προγράμμα του τουρνουά 3Χ3 του Γαλατσίου

Ολα έτοιμα είναι στο Γαλάτσι για το τουρνουά 3Χ3 "τάπα στη βία και το ρατσισμό", και αυτό το Σαββατοκύριακο, οι κάτοικοι της πόλης και όχι μόνο, θα εχουν την ευκαιρία να δουν απο κοντά τα αστέρια του ελληνικού μπάσκετ αλλά και να παίξουν μαζί τους.

Όπως στην Ελευσίνα, θα συγκεντρωθούν τρόφιμα για το κοινωνικό συσσίτιο και το κοινωνικό παντοπωλείο του Δήμου Γαλατσίου, όποτε, οποιος επιθυμεί, μπορεί να βοηθήσει τους συνανθρώπους μας, που εχουν πραγματικά ανάγκη.

Ώρες τουρνουά:

Σάββατο 10 Ιουνίου 09:00 - 14:00 και 17:00 - 20:30

Κυριακή 11 Ιουνίου 10:00 - 15:00 

Η συγκέντρωση θα γίνει αύριο Σάββατο στις 08:45πμ στο Ολυμπιακό Γυμναστήριο Γαλατσίου (Λεωφόρος Βεΐκου έναντι άλσους Βεΐκου). 

Να υπενθυμίσουμε, ότι εφέτος, τουρνουα 3Χ3 θα γίνουν ακόμη, στα Χανιά (1 & 2 Ιουλίου) και τις Αχαρνές (αρχές Σεπτεμβρίου). 

Τα τουρνουά, διοργανώνουν, ο ΠΣΑΚ, η ΕΟΚ, ο ΕΣΑΚΕ, οι τοπικοί Δήμοι και οι τοπικές ενώσεις, με την αμέριστη συμπαράσταση των συνδέσμων κριτών και διαιτητών, υπό την αιγίδα της ΓΓΑ.

Για μία ακόμη χρόνια, μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στα τουρνουά όσοι επιθυμούν, ανεξάρτητα από την ηλικία και το φύλο τους.

Οι εγγραφές συνεχίζονται και μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή ΔΩΡΕΑΝ, στη φόρμα που υπάρχει στην επίσημη ιστοσελίδα του ΠΣΑΚ (http://www.psak.gr/archiki.html).