2018-06-22

Το προγράμμα του τουρνουά της Ελευσίνας

Η πολιτιστική πρωτεύουσα της Ευρώπης για το 2021 Ελευσίνα, είναι έτοιμη να φιλοξενήσει αυτό το Σαββατοκύριακο τα αστέρια του ελληνικού μπασκετ, ενόψει του τουρνουά 3ΟΝ3 "Τάπα στη βία και το ρατσισμό", το οποίο διοργανώνουν ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών, η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, ο ΕΣΑΚΕ, οι τοπικοί Δήμοι, οι τοπικές ενώσεις σωματείων καλαθοσφαίρισης, η περιφέρεια Κρήτης και οι σύνδεσμοι κριτών και διαιτητών, με συμπαίκτη τη Γ.Γ.Α, αφού οι αγώνες πραγματοποιούνται υπό την αιγίδα της.

Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων συμμετοχής για το τουρνουά της Ελευσίνας (Μαγούλα) είναι μέχρι το απόγευμα στις 18:00, ενώ η συγκέντρωση των συμμετεχόντων, αυριο στις 08:45 π.μ. (Ηρώων Πολυτεχνείου - Μαγούλα)

Οι ώρες διεξαγωγής του τουρνουά της Ελευσίνας (Μαγούλα) είναι:

Σάββατο 9 Ιουνίου: 09:00 - 14:00 & 17:00 - 20:00

Κυριακή 10 Ιουνίου:  10:00 - 14:00 & 17:00 - 20:00

Στο καλεντάρι υπάρχουν ακόμη τρεις πόλεις που θα φιλοξενήσουν εφέτος τουρνουά και είναι οι εξής: