2018-06-29

Το προγράμμα του τουρνουά του Γαλατσίου

Τα... γιορτινά του έχει φορέσει το Γαλάτσι και είναι έτοιμο για μια ακόμη χρονιά να υποδεχθεί τα αστέρια του ελληνικού μπασκετ, ενόψει του τουρνουά 3ΟΝ3 "Τάπα στη βία και το ρατσισμό", το οποίο διοργανώνουν ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών, η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, ο ΕΣΑΚΕ, οι τοπικοί Δήμοι, οι τοπικές ενώσεις σωματείων καλαθοσφαίρισης, η περιφέρεια Κρήτης και οι σύνδεσμοι κριτών και διαιτητών, με συμπαίκτη τη Γ.Γ.Α, αφού οι αγώνες πραγματοποιούνται υπό την αιγίδα της.

Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων συμμετοχής για το τουρνουά του Γαλατσίου είναι μέχρι το απόγευμα στις 18:00, ενώ η συγκέντρωση των συμμετεχόντων, αυριο στις 08:45 π.μ. (ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ / Λ.ΒΕΪΚΟΥ - ΕΝΑΝΤΙ ΑΛΣΟΥΣ ΒΕΪΚΟΥ)

Οι ώρες διεξαγωγής του τουρνουά του Γαλατσίου είναι:

Σάββατο 9 Ιουνίου: 09:00 - 14:00 & 17:00 - 20:00

Κυριακή 10 Ιουνίου:  10:00 - 14:00 & 17:00 - 20:00

Στο καλεντάρι υπάρχουν ακόμη δύο πόλεις που θα φιλοξενήσουν εφέτος τουρνουά και είναι οι εξής: