ΣΑΚ-Γυναικείο Μπάσκετ

Ο Σύνδεσμος Αθλητριών Καλαθοσφαίρισης ενημερώνει όλα τα μέλη του πως την Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθεί η πρώτη από τις δυο προγραμματισμένες Γενικές Συνελεύσεις στην Θεσσαλονίκη στην αίθουσα του γηπέδου της ΜΙΚΡΑ στις 6μ.μ.. Καλούνται όλα τα μέλη του Συνδέσμου να δώσουν το παρόν προκειμένου να συζητήσουμε για την εξεύρεση λύσεων των μεγάλων προβλημάτων που αντιμετωπίζουμε στον χώρο μας.

Μια νέα σελίδα στο γυναικείο μπάσκετ άνοιξε ουσιαστικά από χθες 30 Μαρτίου 2008. Οι ελληνίδες  αθλήτριες δραστηριοποιούνται πιο δυναμικά από ποτέ αφού ο Σύνδεσμος Αθλητριών Καλαθοσφαίρισης (ΣΑΚ) ξεκινά ξανά τις εργασίες του. Σε μια συνάντηση που έλαβε χώρα στα γραφεία του ΠΣΑΚ, καθώς οι δύο πλευρές συνεργάζονται σε οργανωτικό επίπεδο, έγινε ουσιαστικά η απαρχή μιας μεγάλης προσπάθειας παρουσία 45 καλαθοσφαιριστριών. Ο ΣΑΚ ήδη απαριθμεί 160 μέλη από την Α1 και την Α2 Εθνική Κατηγορία και έχει ως μεγάλο στόχο να πολεμήσει για τα μεγάλα προβλήματα που ταλανίζουν ειδικά τα τελευταία χρόνια τον χώρο του γυναικείου μπάσκετ.

Ο ΣΑΚ ενημερώνει όλες τις αθλήτριες της Α1 και της Α2 κατηγορίας γυναικών πως οι Γενικές Συνελεύσεις και οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη του πρώτου Διοικητικού Συμβουλίου θα πραγματοποιηθούν Α) Στην Θεσσαλονίκη στις 25 Μαΐου 2009 ημέρα Δευτέρα και ώρα 16.00 στη αίθουσα του κλειστού θεάτρου Δήμου Συκεών, Κομνηνών 38 Συκές Β) Αθήνα 2 Ιουνίου ημέρα Τρίτη κι ώρα 16.00 στην αίθουσα Τύπου του ΟΑΚΑ. Η παρουσία κρίνεται απαραίτητη ώστε από κοινού να πάρουμε αποφάσεις κι να διεκδικήσουμε όλα όσα δικαιούμαστε αλλά και για να παλέψουμε μαζί για ένα καλύτερο αύριο του Γυναικείου μπάσκετ.