2015-03-21

Ν. Μπάρλος: ‘’Δεν τα παρατήσαμε ποτέ‘’

Βαθμολογική ανάσα για την ομάδα της Νέας Κηφισιάς, η οποία επικράτησε των Τρικάλων 81-72, έχοντας 6 παίκτες με διψήφιο αριθμό πόντων.

Στην επίσημη ιστοσελίδα του ΠΣΑΚ (www.psak.gr), μίλησε ο Νίκος Μπάρλος, ο οποίος ήταν ανάμεσα στους πρωταγωνιστές.

Νίκο, πραγματοποιήσατε πολύ καλή εμφάνιση απέναντι στα Τρίκαλα και πήρατε τη νίκη, κάνοντας εντυπωσιακό ξεκίνημα. Που οφείλεται αυτή η εικόνα;

‘’Νομίζω οφείλεται στη δουλειά που κάνουμε. Η ομάδα δουλεύει καλά, απλά, αυτή η δουλειά, πρέπει να μας βγει στο γήπεδο. Σήμερα βγήκε στο γήπεδο και καταφέραμε να νικήσουμε‘’.

Θεωρείς ότι αδικήσατε τους εαυτούς σας μετά τα μισά του πρώτου γύρου;

‘’Είναι ωραίο να το λέμε αυτό αλλά το μπάσκετ έτσι είναι. Έχεις τα πάνω σου, έχεις και τα κάτω σου. Σημασία έχει, όταν έρχονται δυσκολίες, να μην τις αφήνεις να τραβούν πολύ. Εμείς δεν τα παρατήσαμε ποτέ‘’.

Εκτός από τον στόχο παραμονής, που σε μεγάλο βαθμό επετεύχθη, τι άλλο κερδίσατε με τη νίκη επί των Τρικάλων;

‘’Αυτό που κερδίσαμε, είναι ότι τη Δευτέρα θα πάμε στο γήπεδο και θα αισθανόμαστε καλά. Θα σκεφτούμε καθαρά την προπόνηση και τον επόμενο αγώνα μας. Αυτή είναι η νοοτροπία μου αλλά και της ομάδας. Κοιτάμε την επόμενη μέρα και τον επόμενο αντίπαλο. Η ομάδα θεωρώ ότι σώθηκε, οπότε, από εδώ και στο εξής, ότι καλύτερο έρθει, είναι καλοδεχούμενο‘’.

Τώρα ακολουθεί το παιχνίδι στο Ρέθυμνο. Τι πιθανότητες δίνεις στην ομάδα σου να πάρει το διπλό;

‘’Το ελληνικό πρωτάθλημα, μπορεί ανά πάσα στιγμή, να γίνει άνω-κάτω. Όλες οι ομάδες, είναι ικανές για το καλύτερο και για το τίποτα. Το Ρέθυμνο πήρε ένα πολύ μεγάλο διπλό στην Πάτρα. Τέτοια αποτελέσματα συμβαίνουν συνεχώς. Εμείς θα κάνουμε το καθήκον μας, θα προπονηθούμε και θα πάμε να διεκδικήσουμε ότι μας αναλογεί‘’.